Jaká byla poslední E-motion?

Jaká byla poslední E-motion?

28. 02. 2010  |  Autor: DjDkDave  |  Komentáře (0)
Uplynulý pátek se v brněnském klubu Fléda odehrál další díl klubové noci s názvem E-motion, na které se představilo vedle domácích djů i zahraniční duo Airwave a Ferry Tayle. Jaká tato E-motion byla, se dočtete v mém reportu.
Na párty jsem dorazil krátce po desáté hodině, vše již bylo v plném proudu, klub byl příjemně zaplněn lidmi. Prošel jsem přes „Bar stage“ až na hlavní scénu, kde tou dobou hrál dj Revis. Hrál celkem slušně, ale hodnotit jeho set nemohu, protože jsem slyšel pouze závěr, nicméně ke konci jeho setu měl již slušně zaplnění taneční parket, takže se jeho set lidem určitě líbil.

Po Revisovi nastoupil na scénu místní dj a resident celé E-Motion Štěpán Bruck. Zpočátku začal klidněji a postupem času přidával na energii songů. Co mi bohužel kazilo dojem z jeho setu byl nekvalitní zvuk, který byl místy až příliš přebasovaný. Celkově bych označil Štěpánův set za průměrný. Slyšel jsem od něj už lepší, ale je možné, že se na tom notnou dávkou podepsal zvuk, který opravdu nebyl ideální.

V půl jedné došlo ke střídání stráží za mixážním pultem. Podle časového Line-upu měl hrát Ferry Tayle, na projekci běželo jméno Ferry Tayle, ale za mixákem se objevil k překvapení všech Airwave, nutno říci bohužel! Airwave zahrál bez pardonu nejhorší set, který jsem kdy na E-Motion slyšel. Doslova a do písmene jsem se příšerně nudil, až na pár songů, které jsem mohl spočítat na prstech jedné ruky, byl jeho set utahaný, nudný a příšerně monotónní. Neustále jsem se díval na hodinky a říkal si, kdy už to skončí…
Úderem druhé hodiny se za mixákem objevil francouzský dj a producent Ferry Tayle. Jeho set byl diametrálně odlišný od Airwova. Měl v sobě vše, dynamiku, energii, rozmanitost. Rovněž i jeho komunikace s publikem byla parádní. Doslova a do písmene se dá říci, že Ferry Tayle zachránil celý večer! Během jeho setu se opět zaplnil taneční parket a atmosféra se zvedla snad o 1000%! Zahrál např. Ferry Tayle & Static Blue - L'Acrobat (Ferry Tayle "E-Motion Mix“), Tranquility Base – Buzz, W&W - DNA (Sean Tyas Remix), RAM - Ramsterdam ve výborném Jorn Van Deyhoven Remixu a celý set zakončil klasikou Out Of The Blue od System F. Opravdu výborný set, BRAVO!

Poté se krátce po půl čtvrté připojil k Ferrymu opět Airwave, aby spolu prezentovali svůj společný projekt Capetown v back2back setu. Trochu jsem se bál, zdali to Airwave opět neuspí jako v případě jeho prvního setu, ale mé obavy se naštěstí nepotvrdily a společný set Capetown byl výborný! Společně zahráli snad všechny největší pecky od Capetown, což bylo hodně příjemné, např. Proglifer, Copilot, Albatros, Aviateur, Pitstop, Metaphorique – no prostě paráda! Celý set zakončila When Things Go Wrong Meets Sunspot od Airwava a hoši sklidili za svůj set opravdu velký potlesk.

Po Capetown se za mixážní pult postavilo duo pražských djů Andrew Mallet vs. Hellman. Jejich set byl od prvních tónů doslova „pekelný“, hráli opravdu kvalitní songy v opravdu vysokém tempu. Bohužel jsem byl již vyčerpaný, abych to stíhal, tak jsem si musel chvilku odpočinout. Zahráli např. Thomas Bronzwaer – Constellation v John O'Callaghan Mixu, Ferrin & Low vs. Alan Morris – Atlanta, Gary Maguire - Standing Still a mnoho dalších super songů. Krátce před půl šestou jsem opustil klub a vydal se na dlouhou cestu domů.

Nebýt pokaženého setu Airwava, nekvalitního zvuku a oné djské rošády, která ve finále cele akci spíše ublížila, bych tuto E-Motion hodnotil za povedenou. Ale pod tíhou těchto negativ musím konstatovat, že se jednalo pouze o průměrnou párty. Doufám, že se z těchto chyb pořadatelé poučí a příští díl se povede lépe.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

E-MOTION

Pátek 19. 2. 2010
Vstup: online předprodej 200 Kč, na místě 250 Kč
Vystupují:
Airwave (Bel), Ferry Tayle (Fr), Stepan Bruck, Revis, Andrew Mallet vs. Hellman // bar stage: K.I.F.F.L.I., Michal Pesina, Craft, Aston Martin, Deivis
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika