Poslední informace k party Get Far

Poslední informace k party Get Far

01. 03. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Óčko Music Club ve spolupráci s Melodica Records přiváží djskou hvězdu Itálie do Prahy. Poprvé od megahitu “shining Star” se tento Italský umělec představí v Pražském Óčko Music Clubu s novým singlem “The Radio”. Spolu s ním se za mixem objeví dj Marco Casale a jako support dj vystoupí Faith.
Óčko Music Club slibuje tento pátek nabitý program. Ochutnávat budete výborné italské sýry, prvotřídní víno a to v rytmech moderní i stylové italské hudby.  Čekají na Vás sexy italské tanečnice, žhavé barmanské show, dárečky na vstupu, projekce a další překvapení.

get far

Milovníci houseu si zde rozhodně přijdou na své, počínaje perfektním zvukem, osvětlením a celkově vždy příjemnou atmosférou. Očekávaná hvězda večera - jeden z nejznámějších DJs Itálie – Get Far, který je známý po celém světě a vedl žebříčky hitparád nejen v Evropě, ale i USA a Austrálii, se rozhodl pokřtít svůj nový singl „The Radio“, který se v okamžiku svého vzniku stal hitem, právě v Praze.

Jeho českým protějškem bude rezident clubu Óčko DJ Faith, který je jednou z nejznámějších tváří české housové scény. Slyšet ho můžete ve všech největších klubech po celé republice. Čím dál častěji hostuje také v cizině.

Ve VIP Vám připraví opravdu nezapomenutelný hudební zážitek DJ Marco Casale, který je jedním z TOP 20 DJ´s v Evropě. Na evroských stageích jste ho mohli slyšet po boku hvězd jako je Erik Morilla, Roger Snachez nebo Carl Cox. V Praze ho doplní vokalista Ludovox , takže je na co se těšit.

Více informací na www.ockopraha.cz

Vstupenky
Vzhledem k velkému zájmu doporučujeme zájemcům zakoupit si vstupenky v předprodeji na Ticketpro nebo Ticketstream do tohoto pátku. Předprodej bude ukončen 5.3. v 18:00.

Cena vstupenky v předprodeji je 190,- Kč obyčejné vstupné potom 250, - VIP stání a 350,- VIP sezení . Na místě budou v prodeji vstupenky za cenu 250,- Kč obyčejná a 290,- VIP stání a 390,- VIP sezení.

Akce – množsetvní sleva 20% pro 10 a více vstupenek na : 773643466

Doprava
Óčko Music Club se nachází přímo vedle Kongresového Cantra (5. května 1640 - vstup z parkoviště Kongresového centra). Dostatečné množství parkovacích míst je pro Vás zajištěno přímo u vstupu a parkování je zde po celý večer zdarma. Kdo se rozhodne pro MHD, Zastávka metra C – Vyšehrad je 3minuty odtud.



Dodal: Michaela Růžičková, Starmix
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

GET FAR

Pátek 5. 3. 2010
Vstup: 190 Standard/250 VIP ; Na místě 250 Standard/290 VIP
Vystupují:
Get Far (It), DJ Faith, DJ Marco Casale (It), Ludovox - vocal, live : Roberto Caporali
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika