Tak jak bylo na Apokalypse?

Tak jak bylo na Apokalypse?

30. 10. 2005  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tentokrát jsme na Apokalypsu vyslali členku našeho teamu, aby nám hned po akci zaslala dojmy a zážitky, které na akci nashromáždila a povyprávěla nám o tom všem v rubrice "tak jak bylo?" Dále připravujeme interview s promotérem akce, které zveřejníme následovně.
Jak ses na akci těšila a jak ses na ni připravovala?
Na akci jsem se těšila přes měsíc, protože jsem v Boby centru strašně dlouho nebyla. Taky jsem tam měla sraz s hodně lidma, který jsem 100 let neviděla a taky s mými virtuálními kamarády :)) Přípravy?? Tak ty byly hodně zajímavý, protože jsem v den akce musela jet do Varnsdorfu k doktorovi, domů jsem dorazila dost pozdě a málem jsem ani nestihla vlak do Brna :)

Co tvé první dojmy? Na férovku!
První dojmy super, zároveň taky velký překvapení, protože jsem se asi 4x ptala, kdo to tak dobře hraje a když jsem uviděla za gramcema Míšu Salačovou, zapomněla jsem málem zavřít pusu, jak jsem se divila :)))

Jak sis to celé užila? Kdo se ti líbil a kdo ne?
Užila jsem si to hodně dobře, protože jsem tam byla ve společnosti skvělejch lidí, potkala jsem starý kámoše a poznala lidi, se kterými si píšu hrozně dlouho přes net a live jsme se ještě neviděli .. Co se hudby týče, tak se mi líbili všichni, jen Toky a Boss mi nic moc neřekli. Mrzí mě, že jsem nestihla Jerryho, protože co si vzpomínám, tak k ránu hrál vždycky moooc dobře :)

Co jsi kalila a kolik toho bylo?
Já na akcích už delší dobu nekalím, takže jsem celou noc trávila se Semtexama, vodou, ledovým čajem a Erektusem. A kolik toho bylo?? Tak hodně energy drinků, že mě až uspaly :)))

Pověz nějaký zážitek z večera..
Zážitků bylo hodně moc, ale asi nejvíc mě dostal jeden hoodně společensky unavený kluk, kterýho vůbec neznám .. Stál vedle mě u baru, zaklepal mi na rameno a povídá:“Blaženko, tady je Kája .. Já jsem vám přišel říct, že vás asi miluju a že si vás asi vezmu...“ To bylo opravdu něco :)

Navázala jsi na akci nějaké nové známosti?
Navázala :) Dala jsem se tam dohromady se svým novým přítelem, poznala jsem jeho kamarády a kamarádky a taky jsem poznala ty lidi z internetu :)

Je něco, co bys organizátorům vytkla? Na férovku – přečtou si to!
Co se mi moc nelíbilo, byla jedna věc .. přišli jsme do Boby, měli na rukou náramky VIP, přítel chtěl dělat fotky a došly mu baterky .. chtěli jsme jet koupit nový a z Boby nás ven nepustili .. prý až ve 3 ráno :/ Dost dobře jsem tohle opatření nepochopila, ale asi mělo nějaký účel ..

A co bylo po Apokalypse? After, spánek nebo něco jiného?
Byla mooc příjemná soukromá after ..
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika