Tvyksova party Vibrátor je za dveřmi

Tvyksova party Vibrátor je za dveřmi

09. 03. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (3)
Start nové Tvyksovy noci Vibrator je v Roxy na spadnutí. Na premiérové vydání přijede v sobotu 13. března žhavé jméno současné elektroniky, parťák dje Tigy, německý projekt Zombie Nation, o jehož poslední desce se hovoří jako o albu poslední dekády.
Jeho živá vystoupení jsou pověstná, což potvrzuje i samotný Tvyks: ,,Slyšel jsem ho loni a jeho živák byl fakt nepopsatelný. Hned mi bylo jasné, že ho na Vibrator do Roxy musíme přivézt.“ Co dodat? Přijďte se v sobotu 13. přesvědčit sami.

tvyks

Tvyks se během své 15 leté kariéry stal nepřehlénutelnou osobou, a to nejen ve světě Djingu a produkce. Vedle nich se věnuje mj. moderování v rádiu, grafickému designu, nebo pořádání vlastních akcí. Je spoluzakladatel pražských mejdanů Plastique a Boom Bang Baby!, které svojí energií dostanou do klubu i ty největší lenochy ze všech, a které se především díky své unikátní atmosféře staly druhým domovem pro kapely a live acty jako jsou např. D.I.M., Mixhell, Headman, Rex The Dog, Lo-Fi-Fnk, Adam Sky, Bunny Lake, Terry Poison, Naive New Beaters, Vicarious Bliss, Jo Jo De Freq, Franz & Shape nebo Namosh.

Jeho spolupráce se švédským producentem Hakanem Lidbo vyústila v roce 2002 ve vydání 12” singlu “Norr/Vychod” na světově proslulém labelu Paperecordings. Vedle pořadů French Connection a Vibrator, vysílaných na pražském Radiu 1, se Tvyks v poslední době věnuje především spoluprácí se zpěvákem a hudebníkem Jiřím Burianem. Pod jménem Reply! již vydali singl “How Much Is The Milk?”, a také dali dohromady pěknou řádku remixů pro Cassius, Love Motel, Trip Fontaine, Dead Kids, The Kilians, Midi Lidi a The Uniques.

Jako DJ Tvyks už rozparádil nejedno publikum v celé Evropě. Rozhodně není DJem jednoho žánru – každý jeho mix je sestaven z toho nejžhavějšího a nejčerstvějšího, co se v současnosti děje na světové hudební scéně. Cesta jeho inspirace začíná na křižovatce mezi bassline, electrem, s odbočkou k disco punku, houseu a acid houseu, směle až k rozvernému baile funku. Výsledkem jsou přesné mixy a energická koláž zvuků, jež vám rozvibruje celé tělo.

Od středečního odpoledne budeme na facebooku soutěžit o dva vstupy na Vibrator!

www.roxy.cz
www.tvyks.com

Dodal: Ondrej Golis, Roxy Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

VIBRÁTOR

Sobota 13. 3. 2010
Vystupují:
Tvyks, Zombie Nation live
Další informace
3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
michal
11. 03. 2010 | 16:41:40
+0 | -0

siki

jen si zatancuj s peti lidma na parkete:)))))))
siki
11. 03. 2010 | 13:08:39
+0 | -0
ty si fakt smiesny,zakomplexovany clovek... co v tebe vlastne vyvolava slovo TVYKS? podla tvojich reakcii urcity druh zavisti..lebo skodoradost (aj ked verim ze neopravnena) je tvoja silna stranka..chod si radsej pustat dokola platne Carla Coxa a Paul Van Dyka a nenavazaj sa zbytocne do ludi ktory sa snazia potiahnut cesku tanecnu scenu vpred..Zombie Nation pecka ale tebe asi nic nehovori, ty si stale v roku 99..
michal
10. 03. 2010 | 13:24:41
+0 | -0

samotny tvyks

haha, tak to me fakt roztrhalo, samotny tvyks. to je tiskovka jako krava. tak to si potom prectu jak rozparadil nejedno publikum v roxy kdyz se na ticketstream prodalo z 200 listku zatim 5;-))))) to bude ale party! Ale podle nadpisu je party na spadnuti. Tak to asi spadne uplne:-))) Nesmite ty tiskovky a biografie tak presmazit, to je moc pruhledny.
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika