Tiësto: V klubu hraji více underground

Tiësto: V klubu hraji více underground

18. 03. 2010  |  Autor: Ctira.d  |  Komentáře (4)
Dne 13. března se konala živá video konference fanoušků s djem Tiëstem na jeho fanouškovské stránce Tiesto In The Booth. Zde Vám přinášíme výtažek z toho nejzajímavějšího, o čem se s nimi tato holandská hvězda bavila.
Jak si vybíráš skladby, které budeš hrát?
Vybírání skladeb. To záleží jak se cítím. Když si skladbu poslechnu, vím hned, jestli je dobrá, nebo ne. Hodně taky záleží, kde a jaké hraní mě čeká. Když to bude na velkém festivalu, halovce, pak spíš hraji známější skladby. Opakem je hraní v klubu, tam se snažím hrát více underground skladby. Takže tak by se dal charakterizovat rozdíl ve výběru toho, co budu hrát.

Můžeš nám říct něco o nových sluchátkách?
Budou to moje vlastní "Tiesto" sluchátka. Je to jen prototyp, stále ještě testuji zvuk. Nyní chci v souvislosti se sluchátky upustit od jejích vhazování do davu. Myslel jsem si, že je to skvělé gesto, ale protože o ně někdy vypukly doslova boje a lidé si ubližovali, nevidím toto gesto jako správné.

Jaký typ vybavení používáš ve studiu?

Studiové vybavení se v posledních dvou letech hodně změnilo. Byl jsem zvyklý mít vše, ovšem do doby, než jsem objevil Ableton Live (směje se). S Abletonem je opravdu snadné pracovat. Proto teď mám na eBay hodně studiového vybavení na prodej. Pokud si chcete koupit nějaké moje věci, není problém. Stačí najet na web a můžete si vybrat, ale rozhodně doporučuji  Ableton Live.

Kdo byli v dětství tvoji hrdinové?
Moji hrdinové z dětství ... Byl jsem spíš velký sportovní fanoušek a především fotbalový fanoušek, takže moji dětští hrdinové byli např. Marco van Basten a další. Zejména pak další fotbalisté, když se Holandsko stalo v roce 1988 mistrem Evropy.

Bude také k dispozici DVD z Kaleidoscope World Tour?
Stále jsem se nerozhodl. Možná bude, ale zároveň chci dělat něco dalšího. Možná poskládám dohromady výjimečné úryvky a sestříháme to dohromady do jednoho dvd. Vznikne tak snad něco nového, co jsme ještě neměli.

Jaký je název skladby "Come On", kterou několik týdnů hraješ? (tuhle skladbu si můžete poslechnout zde: www.youtube.com)
Come On ... tu du du du (smích). Je to skladba, která zatím nebyla vydána a je to zvláštní spolupráce. Velmi zvláštní spolupráce s ... to je ale ještě velké tajemství, které Vám v tuhle dobu prozradit nemohu. Podílel jsem na tom s někým, koho byste nečekali. Ale nebojte, brzy to zjistíte.

Kdo vyhraje Mistrovství světa?
Holandsko, Holandsko (smích). Ale abych byl upřímný, nemyslím že to vyjde (smích). Myslím, že konec v semifinále je semifinále je pravděpodobnější. Tipuji, že to opět bude Brazílie, jako vždy ...

Jaký je plán s "In Search Of Sunrise"?
Většina lidí ví, že jsem v loňském roce odešel s Black Hole Recordings. Vydáme něco jako "best" kolekci se všemi mixy, remixy a podobně, ale do dalšího In Search Of Sunrise už nejsem zapojen. Ani jsem nevěděl, že se chystá další díl. Pravděpodobně ho bude míchat někdo jiný a vezme to tak za mě. Já už se posouvám dál a budu pracovat na něčem jiném ...

Adresa oficiální Tiëstovi fan stránky je: inthebooth.com
4 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
emil
11. 04. 2010 | 21:11:58
+0 | -0

nechápu

otázka: Jaký je název skladby "Come On", kterou několik týdnů hraješ? odpověď: Come On ... tu du du du (smích).



to evidentně nedává smysl, ptát se na název skladby, jejíž název už znám nebo snad jo?

20. 03. 2010 | 14:03:14
+0 | -0
Evidentní chyby a překlepy jsme opravili.



Děkujeme za upozornění.

chybka
19. 03. 2010 | 18:33:49
+0 | -0

undground jo? Opravte si to ;)

Tiësto: V klubu hraji více undground
Daniel
19. 03. 2010 | 17:25:21
+0 | -0

Překlad

Ten překlad je děsnej.. přesně jako by to přeložil translator.. dobrá práce!!! :o/
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika