Co nachystala na víkend Mecca?

Co nachystala na víkend Mecca?

03. 11. 2005  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Klub Mecca na víkend připravila velmi lákavý program. V pátek noc ve francouzském podání lahudkáře LLORCY a v sobotu prozměnu v dámské režií britské Miss Behavin’ na párty Frisky. Rozhodně je na co se těšit.
PÁTEK - LLORCA

Jste znudění? Klub Mecca přiváží lahůdkový večírek ve stylu electro-house! Nejpopulárnější hudební styl současnosti! Buďte šik! Koho jiného pozvat na delikátní francouzskou párty než to nejlepší z francouzského hudebního lahůdkářství než LLORCU. Tento producent se již nějaký čas hřeje nejen na francouzském hudebním Olympu, ale také vydává na světově nejznámějším francouzském labelu F Communications, vlastní svoje vydavatelství Brique Rouge a hraje v klubech po celém světě. Kdo jeho produkci zná, nezaváhá ani na okamžik, pro ty, kteří si třeba hned nevzpomenou, stačí připomenout nesmrtelnou skladbu « My Precious Thing ». Alba, na němž tato skladba vyšla, se jen ve Francii prodalo v prvním týdnu 200.000 kusů.

Také další večerní produkce se ponese ve francouzském duchu, a tak se těšte i na francouzského DJe GRANTA a francouzského Dje žijícího v Praze – DJe MAXIMA. Line up doplní producent a DJ – NEO.

Klub Mecca přichystal i další překvapení v duchu sladké Francie... ale to je překvapení. VSTUP : 290,-Kč & VIP 490,-Kč



SOBOTA - FRISKY

Již tuto sobotu přivítá DJ Texx na své noci Frisky obzvláště vzácného hosta – Miss Behavin’. Niki navštívila Prahu již dvakrát a pokaždé se jí podařilo Meccu vyprodat, ať už díky jejímu neuvěřitelně energickému housu, perfektnímu mixování nebo třeba krásnému úsměvu, který ji dostal až do britského vydání časopisu Maxim...

DJka a producentka Miss Behavin‘ se během posledních sedmi let stačila prosadit v klubech po celém světě. Mimo Evropu pravidelně hraje po celé Asii, jižní Africe, Austrálii či na Novém Zélandu. Velkou popularitu ale získala hlavně svými pravidelnými party na Ibize. Úspěchy ale sklízí zejména jako producentka. Skladby jako Shine On Me a Such a Good Feelin rozdrtily britské i evropské hitparády a přinesly jí i několik nominací na prestižní Brit Awards 2004. Miss Behavin’ uvede rezident noci DJ Texx. Ten si kromě našlapaného zahřívacího setu před Miss Behavin’ chystá i speciální hitový oldschool set na ráno.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika