Chris Sadler zve na další Climax v Roxy

Chris Sadler zve na další Climax v Roxy

24. 03. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Konec měsíce, a je to tak vždy, patří v Roxy všem, mají rádi pořádně rozjetou hudbu. Chris Sadler se svým Climaxem v tuto dobu úřadují již dvanáctým rokem a nic se na tom nezmění ani v březnu. Tentokrát se po boku našeho rezidenta 27.3. představí zkušení dj Vilém a dj Madman! Nezapomeňte se podívat na videopozvánku, která pro vás byla natočena s rezidentem Chrisem.
Dj Vilém patří k pionýrům elektronické hudby u nás, na pražské klubové scéně působí teméř od jejich úplných počátků a v jednom z rozhovorů je popisuje takto: ,, Začínali jsme v Radosti FX. DJ Spejbl, já a Bidlo byli vlastně první rezidentní DJs. Stalo se to tak, že jsem se nějakým způsobem seznámil s majiteli klubu a oni přišli s tím, že hledají DJe. Asi jsem se jim hodil a tak jsem to vzal. Perličkou je, že jsem hrát vůbec neuměl a začal se učit až tam. Byl jsem vlastně úplně první DJ toho klubu.



Po mě přišel Pavel Bidlo, ale ten už měl nějaké zkušenosti; já jsem se prostě s majiteli domluvil u stolu, že zkusím bejt DJ. Trávil jsem tam každý den a učil se vůbec úplně základní věci, třeba jak fungují gramofony. Už před tím jsem věděl, že chci dělat house a mixovat muziku. Byl jsem totiž na výletě v Amsterdamu, kde jsem v jednom klubu tancoval na výbornou muziku asi šest hodin v kuse. Bylo to fakt dobrý. Měl jsem jasno v tom, co chci dělat. Byl jsem tam tenkrát se Spejblem a ten byl vypruzelej, že tam nejsou žádný holky…no já byl ve svém živlu a užil si to. Ráno to začal rozebírat a nastala podobná situace jako s Loutkou. Celou dobu se mu to zdálo nějaký zvláštní na jeho vkus a teprve potom jsem mu to řekl (pánský klub pozn. autor). Hehe, to byla taky dobrá švanda.



V sobotu 27.3. budete v Roxy v dobrých rukou!


Dodal: Ondrej Golis, Roxy Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CLIMAX

Sobota 27. 3. 2010
Vstup: po 23. hod 150 Kč
Vystupují:
Chris Sadler (CZ, UK), Vilém (CZ), Madman (CZ), vj Martin (CZ)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika