SaSaZu slaví první narozeniny

SaSaZu slaví první narozeniny

25. 03. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Věříte na zázraky? Koho z vás by před rokem napadlo uvěřit tomu, že se v pražské Holešovické tržnici zrodí nejrespektovanější domácí klub? Ano, uplynul právě rok od té doby, co se otevřel klub SaSaZu, a věřte, že je co slavit.
Kosheen, Cool and The Gang, Lily Allen, Macy Gray ......je jen část z dlouhého výčtu úspěšných akcí uplynulého roku v SaSaZu! A nejen díky nim se klub SaSaZu stal v minulém roce nejlepším klubem v Česku v soutěži Czech Bar Awards 2009, která je nejprestižnější barovou událostí roku.

sasazu

Přijďte oslavit roční narozeniny klubu SaSaZu s příhodným názvem The Show, kde zazní mix té nejlepší taneční muziky doplněné "live" významnými hudebníky a performery. Milovníci módy shlédnou první módní přehlídku nového Diesel Flag Ship storu – Pařížská 28, kolekci jaro/léto 10.

sasazu

Program narozenin SaSaZu začíná ve 22hod speciální "happy hour", ve které můžete ochutnat exkluzivní SaSaZu cocktaily za poloviční cenu. Již v první hodině proběhne také první show time v podobě barmanské exhibice a fire show, ve které se představí nejlepší čeští barmani.

Součástí dalšího SaSazu programu budou speciální performance ala STOMP, exotické taneční vystoupení, pyro show a mnoho dalších překvapení.

The Show Program:
Djs: P@co, Marko Jelic, Enrico
Special fashion show by DIESEL

Performers:
Tam Tam Batucada, live sax and fleute by Andrea, Exotic dancers by Tradicion, Stomp performance by Mr Popelino, bartender fire show and many many more
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SASAZU´S ONE YEAR ANNIVERSARY

Pátek 26. 3. 2010
Vystupují:
paco, marko jelic, enrico
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Zdenek
26. 03. 2010 | 17:24:28
+0 | -0
ty vole co to je za "narozeninovy" program?:))
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika