LTJ Bukem a MC Conrad na příští Break4Beats

LTJ Bukem a MC Conrad na příští Break4Beats

29. 03. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Trendy v drumandbassu přichází a odchází, a to se samozřejmě týká i producentů, kteří v tom či onom stylu zrovna „jedou“. Pak je tu ovšem ještě druhá skupina jmen, která stojí jakoby mimo tento koloběh neustálého střídání a na vše dohlíží jakoby shora, božským okem. Do ní jednoznačně patří LTJ Bukem a MC Conrad.
LTJ Bukem není žádná legenda, on je prostě Fakt – je skutečný, reálný a pokud máte štěstí, můžete si na něj i sáhnout. Cokoliv jste o něm slyšeli, je s největší pravděpodobností pravda. Když se drumandbass prodíral na svět, byl to pravděpodobně LTJ Bukem, který držel rodičku za ruku a utěšoval ji slovy „Dýchej pomalu a zhluboka, miláčku.“

bukem

Kdyby nebylo LTJ Bukema a jeho vydavatelství Good Looking, drumandbass by byl o mnoho chudším a smutnějším místem k životu. Jistě už jste někdy také zaslechli termín „intelligent drumandbass“. Kdyby nebylo LTJ Bukema, nikdy bychom tento pojem nepotřebovali. Takže pryč s legendami, pryč s idoly, my chceme jen pořádný drumandbass. A to je taky přesně to, co dostanete, pokud se vypravíte na LTJ Bukema a MC Conrada.

Domácímu line-upu Break4Beats bude dominovat tandem Akira a Anakin aka Deadly Viperz, reprezentující „modrý“ booking Shadowbox. Pokud jste tyto chlápky už někdy za gramofony zahlédli, dáte mi za pravdu: je to slast nejen pro uši, ale často i pro oči, neboť takové nasazení a „dávání se“ publiku se u nás často nevidí. O mnohostrannosti těchto hudebních chameleónů ani nemluvě, však uvidíte sami. Dále byste si rozhodně neměli nechat ujít, vystoupení multimediální umělkyně a jedné z prvních dam českého drumandbassu vůbec (hraje už od roku 1994) – Babe LN! Moravský uragán jménem Sayko rovněž přijde zacloumat se střechou a o nic menší cíl si před sebe jistě nepostaví ani Mystique z brněnské stáje Redrum.

Více informací naleznete na:
www.fleda.cz
www.break4beats.cz
www.myspace.com/break4beats

Vstupenky můžete zakoupit v předprodejních sítích www.ticketstream.cz a www.ticketportal.cz.

Dodal: Ivo Pezlar, Level B production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BREAK4BEATS

Pátek 23. 4. 2010
Vstup: 230 Kč
Vystupují:
ltj bukem feat. mc conrad (goodlooking, uk)
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
korinek
23. 04. 2010 | 11:27:09
+0 | -0

bude?

prileti nebo ne?
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika