RING 4 MC uvolňuje záznam MC Spydy

RING 4 MC uvolňuje záznam MC Spydy

30. 03. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Soutěž RING 4 MC právě uvolňuje záznam vystoupení legendárního MC Spydy známého z tracků Pendulum, Bad Company a mnoha dalších.
MC Spyda se zúčastnil finále soutěže RING 4 MC v pátek 11. prosince 2009 v pražském klubu Matrix, dnes byl tento záznam uvolněn k volnému stažení. Záznam byl masterován, poslední úpravy mc Spyda schválil včera a dnes si tento set můžete poprvé stáhnout. Za gramofony se Spydou spolupracoval dj Suki, známý láskou k reggae, junglu i new schoolu, čili podobnými kořeny jako o generaci starší Spyda.

Black Tarantula aneb MC Spyda má zkušenosti z dancehallové scény, z undergroundového hip hopu a r&b. V polovině 90. let se jeho polem působnosti stal hlavně drum & bass (částečně i breakbeat) a svůj charizmatický hlas propůjčil do několika skladeb, jež se staly nesmrtelnými hity.

Nemusíte být absolutními žrouty drum & bassu (resp. breakbeatu), abyste Spydu znali, protože jeho hlas zní nejen z desek hrajících na parties, ale i v rádiu a televizi. A jak je to možné? Jména jako Pendulum, Matrix & Futurebound, Bad Company, Andy C, Fresh, Deekline & Wizard nebo Aquasky jsou totiž jasnou jízdenkou do první třídy.

Set ke stažení zde.


Dodal: Michal Tůma, Badpoint
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika