Vogue s Belgičanem Fredem Bakerem

Vogue s Belgičanem Fredem Bakerem

31. 03. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Klubová noc Vogue si našla na pražské klubové scéně velký počet fanoušků. Originální módní přehlídky i vynikající výkony djs tuto návštěvnicky úspěšnou party pasují mezi nejvýraznější pravidelné akce v Praze. Noc Vogue s podtitulem Religion, která se v pražské Mecce koná v pátek 9. dubna však bude v mnohém výjimečná.
Jak samotný podtitul akce napovídá, celá noc se ponese v duchu světových náboženství, ze kterých se na prvním dílu přehlídky představí modely inspirované katolickým a pravoslavným křesťanstvím. Těšit se tak můžete na opravdu originální módní show připravenou studenty Střední průmyslové školy oděvní právě na téma náboženství. Další modely ve stylu dalších náboženství uvidíte na dalším dílu VOGUE. Dubnové pokračování této úspěšné klubové noci láká také na velmi exkluzivního hosta, belgického DJ a producenta Freda Bakera. Za mixpultem se dále objeví rezidentka noci, LayDee Jane, která spolu s Bakerem připravuje na květen release nové skladby. Kompletní djskou sestavu na hlavní scéně doplní ještě DJ John Culter, P@co a Goofy. Na druhé scéně vás dostane do varu trojice Clara Bailar, Trancegate a DJ DejFF.

laydee

Prožít večer s opravdovou hvězdou světové taneční scény můžete již pátek 9. dubna, kdy do pražské Meccy zavítá belgický DJ a producent Fred Baker. Ten se proslavil jako autor hitů Mystery Land nebo My Thing a řady remixů např. pro Blank & Jones, Timo Maase, Corvina Daleka, Sinead O´Connor a další. Spolupracuje s takovými velikány světové taneční scény jako je Tiësto, Paul Oakenfold, atd. Do Prahy jej pozvala rezidentka noci VOGUE, DJane LayDee Jane, kterou s Bakerem spojuje mimo jiné společná práce na novém EP s názvem „Renaissance“. Novinka vyjde začátkem května na prestižním labelu Fraction Records.

fred baker 

Za djským pultem se vystřídají i DJ John Culter, P@co a Goofy. Pořádně živo bude na druhé scéně, která bude pod taktovkou již osvědčené sestavy: DJ DejFF, Clara Bailar a live projekt Trancegate. Clara vystoupí během večera hned dvakrát: představí svůj djský set a také svým hlasem doprovodí projekt Trancegate.

Tradiční součástí noci VOGUE je atraktivní módní show a nejinak tomu bude 9. dubna. Během večera bude patřit molo uprostřed klubu extravagantní módní přehlídce, tentokrát na neobvyklé téma světových náboženství, které dalo i podtitul této dubnové akci. Půvabné modelky se tentokrát obléknou do modelů připravených studentkami čtvrtých ročníků ze Střední průmyslové školy oděvní z Prahy. Přehlídka je rozdělená do několika sekcí, z nichž 9. dubna se představí katolické a pravoslavné křesťanství. Na modely inspirované dalšími náboženstvími jako je judaismus, islám a hinduismus se můžete těšit na dalším dílu noci VOGUE, který proběhne 14. 5. 2010 opět v Mecce.

Více informací:
Fred Baker: www.fredbaker.be
LayDee Jane: www.laydeejane.eu
Clara Bailar: www.myspace.com/clarabailar
Trancegate: www.myspace.com/trancegatelive
DejFF: www.idj.cz/dejff
John Culter: www.myspace.com/johnculter
P@co: www.djpaco.cz



Dodal: Aleš Povr, 4info.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

VOGUE

Pátek 9. 4. 2010
Vystupují:
fred baker, laydee jane, clara bailar, trancegate, dejff, john culter, p@co
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
michal
01. 04. 2010 | 00:29:11
+0 | -0

nuda

Ladyjane nejvetsi nuda co snad je!
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika