DJ Deen Ouvn k Final dj session

DJ Deen Ouvn k Final dj session

07. 11. 2005  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (2)
Zajímaly nás názory zúčastněných djs a tak jsme s jednotlivými finalisty udělali inteview s otázkami kolem finále. Tyto interview budou vycházet seriálově každý den s jedním ze sedmi nejlepších. Dozvíte se o nich jak soutěž vnímali, jak se připravovali, jak ji prožívali a i co by nám jakožto orgánozátorům vytknuli.
Co tě motivovalo přihlásit se do této soutěže?
Ahoj! Jako soutěž jsem to nebral. K těm mám trochu odpor, protože moc nevidím význam v hraní (pouze) pro porotu :) Proto jsem se taky nikdy do žádné jiné nehlásil. Byla to pro mě možnost, aby si set stáhli další lidi a na rozdíl např. od recenze v XMAGu, kde si pouze přečtou názor někoho jiného, si tak mohli udělat vlastní .)

Jaké byly tvé první dojmy, když ses dozvěděl, že postupuješ do finále?
Samozřejmě to potěšilo a překvapilo. Zvlášť, když ta akce byla pojata jako párty. Původně totiž myslím nemělo být nějaké finále.

Připravoval jsi se nějak na finálový večer?
Bohužel nebyl čas. Tak jsem pouze den před akcí vybral desky, které bych nerad v té 3/4 hodince zapomněl pustit.

Jak se ti ve finále hrálo?
Měl jsem docela fajn čas. Snažil jsem se rozhýbat lidičky, v tu chvíli už bylo Studio 54 slušně zaplněno a skoro se to i podařilo. Technicky se mi nedařilo, ale desky myslím lidi celkem bavily – i ty nové :) a tak těch 45 minut uteklo jako voda.

Jak bys ohodnotil sám sebe?
:D Tak to bych nechal na porotě. Nebo ještě lépe: „Kdo byl slyšel.” Dobrý DJ by podle mě měl splňovat tyto 3 body: CIT PRO ATMOSFÉRU, ORIGNALITA A KREATIVNOST.

Snažil jsem se přizpůsobit volbou desek klubu a času v kterém jsem hrál. Byla to taneční párty a tak mým cílem bylo roztancovat lidi. Tedy nejprve si je připravit a zkusit to ke konci setu. (Před 24h to většinou v takovémto klubu bývá nadlidský úkol :) Nesnažil jsem se sázet na hitovky. Nějaká kreativita v mixingu byla, ale technicky to nebylo čisté :/

Jak na tebe soutěž působila?

Recenze co kluci psali, byly myslím objektivní. Určitě to byla fuška naposlouchat tolik setů. Jen je pro některé účastníky škoda, že výběr na Session byl stylově omezen. K samotné Session: Opravdu mile mě překvapila návštěvnost! Je dobře, že lidi zajímají i nová jména. Snad si toho všimnou i promotéři .) Dobrá propagace, prostor, slušné technické zázemí a hlavně přátelská atmosféra!

Je něco, co bys organizátorům vytkl?
Asi nic. :) Chtěl bych jim raději ještě jednou poděkovat!

2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

08. 11. 2005 | 15:53:41
+0 | -0
o tomhle člověku ještě hodně uslyšíme :)
šarka
08. 11. 2005 | 12:21:36
+0 | -0
podle me byl nejlepsi deen :-)
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika