Rádiová show Minimatica již dnes

Rádiová show Minimatica již dnes

06. 04. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po svátcích pohody a dobré nálady vracíme se na hudební pódium, kde si odprezentujeme nachystané lahůdky ze sféry underground deep and tech-house music. Hledání nových talentů i minulý týden probíhalo výborně, čeho je přímým důkazem výběr nejnovější epizody rádio show Minimatica, která už netrpělivě čeká na své odvysílání. Pojďte se podívat blíže, co vás čeká a nemine.
Jako úvodní track jsem pro vás nachystal odlehčenou hluboko znějící lahůdku v podání projektu The VSQ, od kterého si do parády vzal a vytvořil působivý remix skladby Thisisthat sám mistr deepových zvuků - Efdemin. Mírné breaková záležitost odstartuje aktuální dvojhodinovku nejlépe jak se jen dá. Vyšlo na vydavatelství Kalk Pets.

V podobném duchu se ponese i další novinka pocházející od producenta, který si říká Insect O. Pomalejší příjemná skladba At The End Of A Rainbow rozvine příběh této zajímavé části Minimaticy. Vyšlo na značce Mancha rec.

K dalším příjemným záležitostem nové epizody určitě se dá zařadit i release producenta jménem Carlo pod názvem Malicious. Pěkné vzdušné melodie si vychutnáte na značce Neovinyl rec.

Postupný rozběh setu převážně deepového charakteru bude střídat tanečnejší zvuk, který bude reprezentovat taneční projekt Cascandy. Skladba Five Front typický se vyjímá ženským dynamickým vokálům. Vyšlo na Cascandy rec.

V dnešní newske vám alespoň v krátkosti představím několik skladeb, které vynikají svým osobitým provedením, které se dokáží vrýt do paměti. Takovým příkladem je i další tip od projektu Barrytone, od kterého odezní veselá věcička Captain Kook (Pro-tez rec.). Pokračovat bude i producent Mario F s jeho tech-electro-houseového trackům Rebelion (Unison rec.).

Závěr relace ponese se v duchu techno soundu, kde si své ukroutit Debirski s jeho Go Make A Trip (040 rec.) A hřebík zatlouct Aqua Boogie se skladbou Tube Ride na Nohashi rec.

Nejnovější epizodu relace Minimatica si budete moci poslechnout již ve středu 31. března na vlnách minimalového kanálu rádia Digitally Imported (www.di.fm / minimal). Začátek je v 18:00 našeho času.

Minulý díl Minimaticy stahujte zde


Dodal: Nikolaj Hiric, Minimatica
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika