Tip na trance alba a kompilace duben

Tip na trance alba a kompilace duben

06. 04. 2010  |  Autor: Ctira.d  |  Komentáře (0)
Jaro je tady a sním i nová nadílka hudby. V tomto přehledu se sešly především mixované kompilace a jedno album. Co si vyberete je jen na vás. Za sebe vám přeji šťastnou ruku ve vaší volbě.

Markus Schulz - Las Vegas' 10

Rok se sešel s rokem a Markus Schulz připravil další díl jeho, městy inspirované, kompilační série. Po loňském Torontu nám na dvou cd představí americké velkoměsto, jež nikdy nespí a to Las Vegas. Těšit se můžete na bassline, dark a deep jízdu jakou prezentuje ve svých setech. Markus tohle město označuje za novou Mekku taneční hudby. Atmosféru tohoto města se pokusil zachytit pomocí skladeb od producentů jako ElSandro, Rex Mundi, Mike Foyle, Max Graham, Robert Burian a dalších.

Dash Berlin - United Destination

Po jeho loňském debutovém albu The New Dayligh a singlech Man On The Run a Waiting, které drtily hitparády jako na běžícím páse přichází Dash Berlin se svou první mixovanou kompilací nesoucí název United Destination. Obsahovat bude exkluzivní skladby a nové remixy od spousty známých producentů. Pár jmen pro představu - Marcus Schössow & Andy Duguid, Rank 1 vs Jochen Miller, John O’Callaghan, Roger Shah & Signum a další.

Armin van Buuren - A State Of Trance 2010

Už 6 let v řadě vychází tato kompilace, kterou rok co rok dychtivě očekávají všichni fanoušci trance. Každý rok na ní holandská star Armin van Buuren představuje ty nejčerstvější skladby a remixy, které na svém oficiální vydání teprve čekají. V letošním roce tomu nebude jinak. Na prvním cd pojmenovaném On The Beach se můžete těšit na producenty jako Mat Zo, Ørjan Nilsen, Andy Moor, Myon and Shane 54 a další. Na druhém, In The Club, se vám představí Velvetine Faithless Gaia Ferry Tayle & Static Blue a další.

Nitrous Oxide - Dreamcatcher

Krzysztof Prętkiewicz aka Nitrous Oxide je kritikou vysoce ceněný polský trance producent a dj. V těchto dnech vydává své debutové album. Jeho skladby si oblíbili přední světoví djs a co je pro něj ještě důležitější, Above & Beyond si ho oblíbili na tolik, že sním podepsali smlouvu na vydávání jeho skladeb na jejich labelu Anjunabeats. Na albu je pro vás připraveno celkem 13 skladeb.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika