De Phazz vydali novou desku

De Phazz vydali novou desku

11. 04. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pořadí už osmá studiová nahrávka nese název Lala 2.0 a obsahuje 16 nových skladeb. Na pulty obchodů se dostala v pátek 9. dubna. Multižánrový projekt dominující downtempovo-jazzové scéně producenta Pita Baumgartnera do Prahy přijede 10. května na premiérové klubové vystoupení v Česku.
Hudební publicisté De Phazz v nadsázce říkají, že jsou "Kmotři lounge music". Do jisté míry je to určitě pravda. Jen stěží se dá Pitu Baumgartnerovi upřít, že se zasloužil o definici tohoto hudebního žánru. Kapelu založil už v roce 1997 a hned první deskou se probojoval do světových hitparád alternativní hudby.



De Phazz z tohoto rybníka ale už dávno vyplavali a patří mezi hvězdy globální velikosti. O velkém počtu fanoušků v Česku svědčí i nebývalý zájem o jejich koncert na festivale Love Planet v roce 2005. Do velkokapacitního stanu Red Zone se nedostal stejný počet lidí, jaký byl uvnitř.

Také novinka Lala 2.0 se jasně hlásí k Baumgartnerově genialitě, je jasně identifikovatelná a vychází ze třináct let budované koncepce. De Phazz citlivě mixují jazz, downtempo, soul, latino, trip hop a drum´n´bass. Ukázky z alba jsou k poslechu na www.de-phazz.de

De Phazz do Prahy 10. května přijíždějí na další vydání hudebního konceptu Conference, který už českým fanouškům zprostředkoval zážitky z koncertů Jaga Jazzist, Atomic Hooligan, Soul of Man a dalších.

Vstupenky jsou k dostání v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal a na pokladně klubu Retro.

www.cnfrnc.cz


Dodal: Pavel Eichler, Next Level
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: DE PHAZZ

Pondělí 10. 5. 2010
Vystupují:
De Phazz
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika