Report z Elektry French Edition

Report z Elektry French Edition

18. 04. 2010  |  Autor: Fish  |  Komentáře (0)
Sezónní retro taktovka brněnského klubu Fléda měla být tentokrát svěřena do rukou dvěma francouzským jménům. Tím prvním je hity prověřený Olivier Giacomotto, druhým v pořadí je dobře známý David Asko. Slovo „měla“ nebylo bohužel použito omylem. Řádění sopečného vulkánu a následné přerušení leteckého provozu ve Francii a na konec i v ČR neznamenalo nic jiného, než prázdná místa v line upu musel zaplnit slovinský Andrew Technique.
Desátá hodina předznamenala náš příchod na liduprázdnou Flédu. Podle informací bylo v předprodejích prodáno jen zanedbatelné množství lístků a všechno nasvědčovalo komornímu průběhu celého večera.

Na hlavním pódiu se věnoval svému setu v poklidnějším tempu hrající Kellys. Barovou stage měl pod svými křídly dMIT.RY, známý z pražského projektu Neo Violence. V jeho režijní produkci se za mixem objevila polská dvojice HungryHungryModels, ve své zemi známá pořádáním rozjetých večírků, které pod stejným pseudonymem pravidelně uvádí v klubu 55 ... Z jejich první části vystoupení jsem měl možnost zaslechnout jen pár beatů, protože v hlavním sále se gramofony chystal jeden z tajných trumfů večera a tím nebyl nikdo jiný než dj Tráva.

Nedávno tahle ikona české taneční scény oslavila své 45. narozeniny a po dlouhém půstu se představila brněnskému publiku. To, že tahle volba byl opravdový trumf, potvrzoval v krátké době zaplnivší se prostor před pódiem a v celém klubu. Tráva předvedl set, ve kterém spojil tvrdost s jemností a citem pro výběr tracků, což vyvolalo patřičnou odezvu u roztančených party people a dokázal tak, že v jeho případě nemůže být o pomyslném djském důchodu rozhodně řeč. Střídání za mixem zařídil již zmiňovaný náhradník Andrew Technique.

Začátek byl v jeho podání naprosto famózní uchu lahodící zážitek, který se ovšem s přibývajícím časem ztratil v šedi průměrnosti. Právě v téhle chvíli patřil prostor na barové stagy druhé polovině hraní polských HHM, kteří se do publika pustili porcí poctivého nefalšovaného electra, prošpikovaného hity a výbornou atmosférou.

S přibývajícím časem a neubývajícím počtem lidí na obou podiích, obstarával zábavu na hlavním podiu rezidentní Orbith a při odchodu bylo více než jasné, že se tenhle díl Elektry protáhne do pozdních ranních hodin. Je vidět, že absence pořádání velkých halovek nahrává brněnské klubové scéně a třeba se dočkáme v dalších pokračováních Elektry dvou francouzských hostů, kteří díky rozmarům přírody zůstali doma.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELEKTRA / FRENCH RETRO EDITION

Pátek 16. 4. 2010
Vstup: 250 Kč
Vystupují:
olivier giacamotto (fr), david asko (fr), tráva, orbith // neo violence bar stage: hungryhungrymodels (pl), cuffia, dmit.ry
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika