Kangoora a Streed na dubnovém Climaxu

Kangoora a Streed na dubnovém Climaxu

20. 04. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dubnové vydání Climaxu vezme útokem hurikán ze severní Moravy v podobě dvojky Kangoora a Streed. Na vše bude pochopitelně dohlížet velký kápo Chris Sadler. Line up uzavře dj Worm.
Kangoora
Dalo by se říct, že po letech stylových výkyvů a experimentů nalézám snad konečnou formu mého hudebního projevu a tou je klasický house. Ani moc progressive, vokálů, či electra, spíše funky a oldschool. Najednou jsou zde pouze dva základní stavební prvky – šlapající basová linka a jednoduchá, veselá melodie. Toť vše, co postačí k vytvoření skvělého riffu. Jako dj, mým největším vzorem je Chris Sadler, a proto rovněž i já se snažím skládat stále tepající sety, neustále držet gradaci a důraz klást na dlouhé a precizní mixy. A připadá mi, že čím jsem starší, tím více si to užívám.

kangoora

Na české taneční scéně si nejvíce vážím výkonů Chrise Sadlera, Airta, Tvykse a Jerryho. Za mixážnimi pulty jsem měl možnost se střídat s takovými jmény jak například:. : Angelo Mike,Leonid Rudenko,Chris Sadler, Laydee Jane,Tvyks, Jerry, Loutka,Ladida, Orbith,Dan Cooley,Martin Gredner,Milo Moretti,Kattka,E-lite,Airto,Roman Rai,Marcus Cooper, Raju, Enrico, Ian Blond,Dejf, Shaun Baker…a to v clubech jak: Roxy Praha, Fabric Ostrava, Perpetuum Brno, Studio 54 Praha, Vulkan/SK, Planet4 Trnava/SK, Sirius/SK, Bosorka/SK, Orfeus/SK, Infinity/SK, Magic/Pl, Manhatan/Pl, Euphoria/PL, Wyzszy Wymiar/PL.. a desítky dalších...

Streed

Po návštěvě Orion Hallu v roce 2000 jsem nadobro propadl taneční scéně. Stal jsem se rezidentem úspěšných nocí In the house v havířovkém clubu Stodola. Hrál a později i produkoval progressive stage na indoorových akcích Mortal Combat ve VP F-M. Můj promo set byl v soutěži vybrán rádiem Student Brno jako jeden z nejlepších a odměnou byl Hradhouse. Byl jsem rezidentem clubu Insomnia a Meinl Nový Jičín. Věnoval jsem se i promotérské činnosti, v clubu Fabric jsem dělal party jako byl Kombajn, Oriental, GAS, Playa.

streed 

Asi největším mým producentským počinem byla akce SUN OF OSTRAVA, která proběhla na ostravském výstavišti na třech floorech za účasti takových hvězd jako je Sonique či CJ Bolland. Společně s DJ Kangoorou jsme založili DJ CREW PLAYA, (playa.cz) která protáhla Moravou desítky českých i zahraničních DJs a jejíž členové hráli snad ve všech předních českých clubech. Playa se tak stala nedílnou součástí severomoravské taneční scény.

Produkuju noci Angel Fantasy, FB Party, Lovebeater, Hell Party Live! V roce 2007 jsem dostal nabídku z radia Kiss Morava, abych opět oživil speciál o taneční hudbě KISSMANIA, který jsem dělal dva a půl roku a jejíž Live podoba měla velký úspěch nejen na Moravě. Začátkem roku 2010 jsem odešel do radia Helax, kde každý pátek společně s DJ Cou-Dym startujeme víkend v pořadu Hell Party...


Dodal: Ondrej Golis, Roxy Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CLIMAX

Sobota 24. 4. 2010
Vystupují:
abel ramos, chris sadler, kangoora, streed, martin
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika