Velká soutěž s  Meccamixem

Velká soutěž s Meccamixem

27. 04. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tento pátek zapálí čarodějnice nejlepší noc Meccy společně s jedním z největších talentů ze stáje Ministry of Sound, přijede zahrát Mark Wilkinson a.k.a. Kidstuff! Při této příležitosti mohou 2 z Vás vyhrát 2 VIP vstupy, lahev Freixenetu a 1 x voucher na ruční umytí vozu v Automyčce Express!
Zde si můžete poslechnout nejnovější věci od Marka Wilkinsona
Mark Wilkinson March 2010 DJ Mix by DJ Mark Wilkinson

Soutěžte o hodnotné ceny Zde.

Zde
zakoupíte lístky na akci. Pokud nestihnete Marka v pátek v Mecce, tak máte ještě šanci v sobotu v Teplicích, klub Unicome.

Lada Esthetic „Změň svůj život!“ - nejmodernější kosmetické a estetické centrum se specializací na bezbolestnou liposukci 3.generace, odstranění celulitidy, permanentní depilace, omlazování a napínání pokožky uvádí Meccamix! Na duben jsme pro vás připravili opravdovou lahůdku, rezidenta klubu Ministry of Sound, producenta labelu Defected Records a organizátora prestižních party Kidology na Ibize v klubu El Divino - Marka Wilkinsona a.k.a. Kidstuff.

wilkinson

Začínal jako DJ v roce 1990. Později téhož roku získal pozici asistent managera u labelu Flying Records a zde také potkal svého studiového partnera ROCKYho, se kterým založili Problem Kids. Markovy pravidelné sety po celé Velké Británii ho velmi rychle proslavily, a tak se v roce 1996 ozvali manažeři proslulého Ministry of sound a nabídli Problem Kids vlastní rezidentní noc. Souběžně s tím začali lavinovitě produkovat desky, které vyšly na labelech jako např. Junior Boys Own a Jus Trax. Na labelu Paperecordings se kromě jejich několika dalších sólo desek objevila i řada remixů např. pro Black Science Orchestra, The Absolute & The Aloof, atd.

Problem Kids se podíleli i na tvorbě latisnko-amerického karnevalového megahitu Pasilda (Afro Medusa), který razantně prosákl i do playlistů drtivé většiny komerčních rádií na celém světě. Mezi Markovy debuty patří i track Alright, který vyšel na top labelu Defected Records, včetně samostatných remixů. Mark Wilkinson a.k.a. Kidstuff se tak stal oficiálním producentem Defected Records. V roce 2002 Mark Wilkinson opět navýšil své skóre o skvělé remixy světově úspěšného hitu Lazy od X-Press 2 a skladby You are Taking Me Over od West London Deep - oba dva tracky se poprvé objevily ve výběru nejlepších skladeb v show Peta Tonga - Essential Selection na rádiu BBC One začátkem roku 2002.

Během své kariéry si Mark Wilkinson vybudoval silnou pozici na houseové scéně a jeho desky se dnes pravidelně objevují v setech takových megastars jako jsou např. Sasha, CJ Mackintosh, Norman Jay, Pete Tong, Seb Fontaine, Roger Sanchez, Sandy Rivera a.k.a. Kings of Tommorow, Danny Tenaglia nebo např. X Press 2. Mark Wilkinson vlastní label idology Records. Dále vystoupí strůjce stylu “arrogant house” DJ Looky, DJ Martin Frank, fešák DJ Fcuk a mladý talent DJ Carl Lope. Ibiza Diva tanečnice v úchvatných kostýmech se nezastaví ani na okamžik, obří nafukovací Meccamix dekorace, stříbrné konfetovače, které se na Vás posypou celou noc. To vše je Meccamix!


Dodal: Jan Novotný, Meccamix Production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
mark wilkinson a.k.a. kidstuff, looky, martin frank, fcuk, castor, carl lope, ibiza diva
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Meccamix - 30.4. Mecca
2 x VIP vstup + láhev Freixenet, 1 x voucher na ruční umytí vozu v Automyčce Express
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika