Techno & Minimal kalendář 05/2010

Techno & Minimal kalendář 05/2010

03. 05. 2010  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (0)
V květnu se urodilo plno zajímavých akcí, na kterých vystoupí velmi zajímaví hosté – headlinerem květnové Flow bude Sascha Funke, na Musikfarben v Café Sklenick  zahraje Němec Steffen Bennemann, na techno party Octagon přijal pozvání rakouský dj Bold. Mezi další akce, které i bez zahraničních headlinerů stojí za zmínku, patří minimalová noc Bubbles, Coonk nebo XPRNC.
5.5. - Magnett
5. a 12. Května proběhne v brněnském Perpetuu party Magnett s djs jako Luis, Ronnie, Van Drift, Eelke, LeeM, Deivis, Kellys, Archie. Tato pravidelná noc bude opět plná techna, minimalu a houseu.

6.5. - Hi-Fi

Mezi další pravidelné parties patří v Perpetuu Hi-Fi pod taktovkou dje Jerryho. V jejím rámci vystoupí například Nois, Upgrade, Diagonal, 27.5. ve speciální edici potom Steen & Spiriakos, Keeper, CZScream. Mimo techna se můžete těšit i na tvrdší odnože tohoto stylu.

7.5. Electronic Beats

Festival Electronic Beats proběhne v pátek 7. Května v pražském Veletržním paláci. Po koncertech Hot Chip, Booka Shade, Ralph Myerz & The Jack Herren Band a Turboweekend zahraje německý house-techno Dj Hell. Helmut Josef Geier, známý jako Dj Hell, patří k průkopníkům electroclash a pochází z Mnichova. Předěly mezi koncerty jednotlivých kapel odehraje DJ Gareth z Berlína.

7.5. Retrospection
Po úspěšném výročním vydání jsme tu s dalším pokračováním Retrospection!! Night, které se bude opět konat v krásných prostorách klubu Silencio na pražském Kačerově. Na tento díl přijali Ketanovo pozvání opravdový lahůdkáři na slovo vzatí – minimalová djka Sonja , Aleš Bleha, rezident Ketan a další zajímaví djs.

8.5. - Bubbles Digital Night
Již tuto sobotu proběhne tradičně na Houseboatu u Bukanýra minimalová noc Bubbles, na kterou přijala pozvání djane Sonja a dj El pocházející z Uralu. Line doplní Awacs a rezidentní dvojice Insect Elektrika.

8.5. - Human Traffix
Dj Loutka, legendární postava české klubové scény, oslaví v Roxy narozeniny! Jako hlavní host květnového Human Traffix mu přijede pogratulovat dj JB z Británie.

15.5. - Alles Gute

Na dalším dílu minimalové klubovky Alles Gute v klubu Central Station vystoupí jako hlavní speciální host dj Tráva, podpoří jej rezidenti Awacs, Milan Kroutil a Monotype.

15.5. - Musikfarben
Na dalším dílu znovuobnovené party Musikfarben v Café Sklenick zahraje německý Steffen Bennemann (Ger), a rezident Click Joe.

21.5. - Coonk

Na nové party Coonk naloží porci kvalitního minimalu tentokrát Milana Kroutil, Naabish a Sonja. Stejně jako minule nebude chybět rezident Deivis.

21.5. - Acid Box

Květnový Acid Box dje Trávy nabídne návštěvu z Ruska. Moskvevský projekt SCSI - 9 (small computer system interface) je jednou z nejpopulárnějších elektronických formací z Ruska. Svoji tvorbou a sety se proslavil po celém světě.

22.5. - Octagon
Na třetím dílu pure techno party Octagon v Perpetuu se představil techno harcovník Agent. Na dalším dílu bude headlinerem dj Bold- dvorní spolupracovník DJe Rushe a stálý člen, u nás velmi známé agentury Kne´Deep. Dále vystoupí Miss Rodez & Slavo C, Spiriakos vs. Scarp, nebude chybět ani druhá stage na vlnách všech druhů house music.

22.5. - Flow
Na květnové Flow vystoupí jedna z nejzářivějších hvězd kultovního berlínského labelu B-pitch control Sascha Funke. Nebude chybět ani rezident Roman Rai a Fatty M.

27.5. - Unplugged
Další díl noci Unplugged nabízí opět velmi zajímavý program. Rezident Face pozval na Bukanýr známou tvář Bélu En a techno-matadora Pavla Krejdla.

28.5. - Magion
Je tu zase Magion a s ním excelentní program – pozvání přijal německý projekt Map.ache a brněnští talenti Monoque. Click Joe pak uzavírá line up této zajímavé květnové elektronické události na Flédě.

28.5. - XPRNC
Další díl XPRNC se koná  v lanškrounském XL klubu. Line Up je zatím tajemstvím, jisté je ale jedno – nebude chybět dvojka Subsist a Ala, po úspěchu na březnovém dílu přijala opět pozvání Sonja. O dalších djs vás budeme v průběhu měsíce května dozajista informovat!
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika