Amnesia party s Lesem Schmitzem již v pátek

Amnesia party s Lesem Schmitzem již v pátek

04. 05. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již tento pátek 7.5. proběhne ve spolupráci se známým českým afterklubem Studio 54 exkluzivní Amnesia party, na které vystoupí rezident tohoto nejznámějšího klubu světa - Les Schmitz. Mimo něj se můžete těšit na přední rezidenty Studia 54 - Tommyho Rogerse, Enrica a Ronnyho.
V souvislosti s tímto pátečním eventem, který by jste si rozhodně neměli nechat ujít, Vám přínášíme poslední důležité informace, které by Vám neměly uniknout.

Již tento pátek zažije pražský klub Mecca jedinečnou Amnesia party, jejíž hlavním hostem bude rezident již zmiňovaného klubu Amnesia, který si právem drží post světové jedničky mezi kluby, Les Schmitz. Amnesia party se koná v rámci úspěšných eventů pražského afterklubu Studio 54 - Studio 54 Night, které v poslední době sklízí nespočet pozitivních ohlasů mezi domácími partypeople. O support se postarají přední rezidenti tohoto známého českého afterklubu Tommy Rogers, jehož rezidentní noc Dirty Dancing se může chlubit prvním místem v prestižní anketě Dance Music Awards 2008 v kategorii klubová noc. Druhým vystupujícím ze stáje Studia 54 je dj Enrico, který se pravidelně objevuje na line-upech domácích festivalů jako je například Mácháč nebo Creamfields. Posledním supportujícím djem je stále více oblíbený Ronny, který se zaručeně postará o skvělou atmosféru Amnesia party, na které na Vás dýchne feeling parties na Ibize doslova na každém kroku.

V tomto týdnu budete mít možnost v ulicích pražského centra potkat hostesky crew Studia 54, které Vám poskytnou veškeré informace o páteční party v pražské Mecce a předají Vám leták na Amnesia party, díky kterému se budete moci do páteční půlnoci dostat na tuto akci zcela zdarma. Stejně tak si budete moci vyzvednout volný vstup na Amnesia party v prostorách non-stop kavárny s hernou Studia 54 a na čtvrteční afterparty s Petem Walkem, P-jayem a Mark Evilem.

Oficiální Amnesia afterparty startuje ve Studiu 54 již ve 4 hodiny a kromě exkluzivního hosta Lese Schmitze, Vás sobotním ránem a dopolednem provede Enrico, Tommy Rogers a Faith.

Více informací naleznete na www.studio54.cz


Dodal: Ondřej Beránek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

STUDIO 54 NIGHT & AMNESIA CASTING

Pátek 7. 5. 2010
Vstup: 190 Kč / VIP 490 Kč
Vystupují:
Les Schmitz, Tommy Rogers, Enrico, Ronny + casting Amnesia Ibiza Dancers
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika