FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Festival Beskydy Sound se vrací

Festival Beskydy Sound se vrací
09. 05. 2010   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Po odmlce v roce 2009 se na frýdecké nábřeží řeky Ostravice vrací čtvrtý ročník hudebního festivalu Beskydy Sound. Po posledním ročníku, kdy jako hlavní hvězda vystoupili legendární Alphaville, se opět představí zahraniční interpreti. Vedle nich zahrají 14. srpna ve Frýdku-Místku přední české a slovenské kapely.
Rozhodnutí navázat na tradici oblíbeného frýdecko-místeckého festivalu padlo v prosinci. Od té doby jsme intenzivně pracovali na tom, aby svou úrovní Beskydy Sound předčil předchozí ročníky. To se podařilo za celkem krátkou dobu. V současné době máme jasno o všech vystupujících interpretech a jejich jména budeme odkrývat postupně až do května.

Již v minulém týdnu byly na oficiálním webu festivalu www.beskydysound.cz a na profilu festivalu na síti Facebook oznámeny první tři kapely – Horkýže Slíže, Vypsaná Fixa a Toxique. Tyto kapely jsou pravidelnými hosty plného frýdeckého klubu Stoun, kde mají vždy velký úspěch – našim cílem tedy bylo, aby tato trojice zahrála ve Frýdku-Místku poprvé pod širým nebem.

beskydy sound

1. dubna byly na webu a facebookovém profilu festivalu odhaleny jména dvou zahraničních kapel. Po dlouhém hledání interpretů, které by zapadly do letošního konceptu party festival, jsme se rozhodli přitáhnout k Ostravici bosenské Dubioza Kolektiv a polské Psio Crew. Především „Dubiozu“ znají fanoušci z Colours of Ostrava, kde vystoupili s velkým úspěchem v letech 2007 a 2008. Věříme, že balkánský dubový mejdan nadchne všechny návštěvníky stejně jako v Ostravě. Ne nadarmo se „Dubioze“ říká balkánští Asian Dub Foundation. V kontextu s vystoupením Dubioza Kolektiv je výběr polských Psio Crew trefou do černého. V současné době se kapela u našich severních sousedů těší velké popularitě. Jedná se o experimentální devítičlennou kapelu - soundsystem, který převádí přes mix národní polský folklór do moderních žánrů, jako je drum´n ´bass, dub, hip hop atd. Energie, kterou dávají do všech koncertů je neskutečná – myslíme, že Psio Crew společně s Dubioza Kolektiv nenechají nikoho v klidu a rozpoutají ve Frýdku-Místku velkou party.

Pro všechny fanoušky festivalu i vystupujících kapel je na duben připravena ojedinělá předprodejní akce. Každý, kdo se registruje do skupiny festivalu Beskydy Sound na síti Facebook, získá v dubnu k jedné zakoupené vstupence druhou zdarma. To znamená, že za 200 korun získá 2 plnohodnotné vstupenky na festival. Našim cílem je, aby byl náš festival co nejdostupnější pro všechny, věříme, že to fanoušci dobré hudby uvítají. Zároveň budou mít díky registraci na Facebooku pravidelný přístup k informacím o speciálních akcích a festivalu. Podbrobné informace a pravidla akce 1+1 vstupenka zdarma budou brzy zveřejněny na webu festivalu a na facebookovském profilu.

Standardní předprodej probíhá exkluzivně v síti Ticketpro již nyní. Do 30. června budou vstupenky v prodeji za 200 Kč.

Dodal: Beskydysound.cz
BESKYDY SOUND

BESKYDY SOUND

Sobota 14. 8. 2010
Předprodej: 200/300 Kč, na místě 400 Kč
Vystupují:
Airfare, David Koller, Vypsaná Fixa, Dubioza Kolektiv, Horkýže Slíže, The Cornflakes, Toxique, Psio Crew a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |