Genetix ve Fabricu

Genetix ve Fabricu

18. 11. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Další díl Genetixu se uskuteční v pátek 25.listopadu v Ostravském Fabricu. Hostem večera bude jeden z nejbookovanějších francouzských DJs - Jack de Marseille a další..
Další díl Genetixu se uskuteční v pátek 25.listopadu v Ostravském Fabricu. Hostem večera bude jeden z nejbookovanějších francouzských DJs - Jack de Marseille /Wicked music/, mistr promyšlených a atmosferických setů. Jack se v dnešní době řadí mezi úzkou skupinu DJ a producentů, kteří se snaží o zcela originální a nezaměnitelné pojetí techna. Tuto frázi si však můžete přečíst u většiny promo materiálu vydávaných k vystoupení různých DJs u nás. V Jackově případě to tak však opravdu je.. stejně jako u jeho kolegy a kamaráda L. Garniera. Jeho sety jsou neuvěřitelně propracované a nechybí jim to, co postrádá naprostá většina současných technosetů - děj, originalitu a hloubku. Za zmínku stojí také Jackova webová prezentace, která patří mezi ty nej!

Můžete se přesvědčit sami http://w4-web160.nordnet.fr/

Po delší době v rámci Genetixu ve Fabricu zahraje vůbec naše první djane - Ladida. Premiérově se na větší akci představí Oersted se svým live koncertem a Deeper. Oba několikrát výtečně a s velkým úspěchem zahráli na Techýnku a nyní dostávají možnost předstoupit před širší publikum. Line up doplní samozřejmě resident večera Hyde
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika