Banana Colours Tour 2005

Banana Colours Tour 2005

22. 11. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Ostravská kapela Banana v čele s Vladivojnou La Chia zakončí své barevné celorepublikové turné 30. listopadu v pražském klubu Roxy. Vedle repertoáru, který se objevuje na CD Banana a akustickém CD Trip, představí ve světové premiéře výběr skladeb z připravovaného CD Jungle.
Celý koncert budou doprovázet umělecké videoprojekce vytvořené mimo jiné z kreseb frontmanky kapely. Závěrečný koncert zpestří i vystoupení zvláštního hosta, jehož jméno zatím kapela tají. Turné, během kterého kapela vystoupila v Ostravě, Brně, Olomouci a Plzni, je součástí celoročního projektu Colours of Music, jehož generálním partnerem je Česká spořitelna.

Informace o turné jsou zveřejněny na www.colours-music.cz.

30. 11., 19:00 - Praha, Roxy

Skupina Banana existuje již čtvrtý rok, zahrála si před Waltari i na koncertu Richarda Müllera. Hostem několika jejich koncertů byla i Lenka Dusilová. Frontmanka Vladivojna La Chia má za sebou spolupráci i s dalšími hudebníky, mimo jiné např. s Lacem Decim. V loňském roce vydala kapela u Universal Music CD Trip a v těchto týdnech pracuje na svém v pořadí třetím albu Jungle, které vyjde počátkem příštího roku. Všestranně nadaná zpěvačka Vladivojna La Chia je nejen autorkou všech textů a melodií, ale i autorkou výtvarného pojetí obou vydaných CD. Většinu písní zpívá svým vlastním jazykem „Vladivojštinou“, který připomíná zvláštní směs japonštiny, němčiny, holandštiny, francouzštiny či ruštiny. Vladivojna La Chia je ženou mnoha tváří. Její výjimečný pěvecký talent otevírá brány vokálních představ sahajících od operních výšin a scatu přes sugestivní pojaté střední nálady až jazzové exprese. Vystoupení kapely Banana jsou charakteristická velkou energií a nezapomenutelnou show.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika