Jak bylo v Roxy na Human Traffic night?

Jak bylo v Roxy na Human Traffic night?

22. 11. 2005  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (0)
Letos poprvé na podzim Roxy coby taneční párty téměř praskala ve šveh. Atmosféra byla velmi blízká té, jakou jsme ji znali naposledy na jaře a tak jsme vyzpovídali Ondřeje, který to celé prožil. S velkým potěšením také oznamujeme, že do Roxy se s novým rokem vracejí rezidentní noci Bush, Zen a Climax.
Jak ses na akci těšil a jak ses na ni připravoval?
Na akci jsem se těšil moc, jelikož na film Human Traffic mám nostalgické vzpomínky, neboť v době, kdy přišel do kin a na videa, jsem i já začínal laškovat s taneční scénou, u které jsem díky bohu zůstal. Samozřejmě znovu se navrátivší párty do Roxy, byl pro mě taky tahák. Připravoval? No s Kviki jsme se předtím pěkně zmazali, takže to byla jízda :-)

Co tvé první dojmy?
Jednoznačně pozitivní. Lidí plno, ale ne zas tak, aby se nedalo procházet, příjemná hudba v podání Lumiéra a hlavně tradiční Roxy atmosféra.

Jak sis to celé užil? Který dj se ti líbil a který ne?
No alkohol udělal své, takže jsem si to užil naplno. Líbili se mi všichni účinkující (Lumiére, Loutka, Rai). Lumiéra jsem komentoval už víše. Loutkovi se to občas rozjelo, ale pokaď stojí za mixákem On, je to neskutečná pohoda a jemu se musí odpustit snad vše! Rai mě příjemně překvapil svým uceleným progresivním setem a jeho zvuk mi při ranním opojení neskutečně sedl.

Co jsi kalil a kolik toho bylo? :o)
No, před akcí to byla láhev vodky, k tomu trochu džusu.A uvnitř? Už nevím přesně kolik, ale pili jsme dvoudecky bílého vína Mullera. A trocha sody.

Máš nějaký zážitek z večera?
Jéje, těch bylo. Jeden velký zážitek tu je, ale je to spíš osobní záležitost, takže se o tom nebudu dále rozepisovat. Jinak samotný návrat na akci do Roxy byl ohromným zážitkem. Jo a samozřejmě skvělé bylo video ala Human Traffic.

Navázal jsi na akci nějaké nové známosti? :o)
Ne, od toho jsem tam nešel. Určitě jsem s někým prohodil pár slov, ale o navazování známostí nemůže být ani řeč. Celou dobu jsem se věnoval jedné své fotografce :-)

Je něco, co bys organizátorům vytkl?
Je snad něco, co se dá tomu večeru vytknout? Myslím, že ne.

A co bylo po? After, spánek nebo něco jiného? :o)
After byla v plánu, ale jelikož jsme den před tím byli také na jedné akci, rozhodli jsme se, že půjdem domů. Teda nejdřív samozřejmě již tradiční zastávka u rychlého občerstvení na Václaváku a pak ještě veselá jízda tramvají. No a potom už ta postel.

Pokud bys chtěl k akci ještě něco říct, zde je tvůj prostor.
Nevybírejte si akce podle reklamy, ale podle svého nejlepšího uvážení.

Fotografie z Human Traffic night zde

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika