Label Melodica vydává Fragments of Life EP

Label Melodica vydává Fragments of Life EP

14. 06. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
\"Nevážeme se na jasně stanovenou žánrovou linii - chceme vám ukázat rozmanitost, pestrost, zaměřenou na melodičnost a atmosféru\".  Toto je hlavní idea Melodic netlabelu. O tom svědčí i předchozí EPčka, která rozvířila vody electra, idm, dub-tech či deep housu.
A tentokrát k nim přibude drum and bass, o který se postaral mladý slovenský producent pocházející z města Parti (y) zánske. Říká si PEGO.

Na úvod je třeba připomenout, že autor - Matouš Pecho aka PEGO, preferuje dnb s přitažlivým, sexy vokálem. Jeho tracky jsou nasáklé melodickými plochami, s patřičnou dávkou atmosféry, obohacené o akustický instrument. Právě tímto hudebním podáním, dokáže plnohodnotně reflektovat své pocity a radost z hudby. A toho jasným důkazem je právě Fragments Of LIFE EP s originálními skladbami FEELS, ON YOUR SIDE a UGLY. O mastering celého releasu s katalogovým číslem MLD004, se postaral Sigur. A právě teď si ho můžete poslechnout a stáhnout.

V nejbližší době se můžete těšit na kvalitní releases od producentů jako Hyricz (Dj Cole) s remixy z dílny Sensoreal a Funkatron-a, dále na Southboy debut, Draxterův hudební pohled na folklór v elektronické hudbě a na dalších. Rozhodně si přijdete na své!


www.melodica-netlabel.com/

Dodal: Andrej Ammo
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika