Danny Ramling se loučí nejen s Londýnem

Danny Ramling se loučí nejen s Londýnem

25. 11. 2005  |  Autor: George  |  Komentáře (0)
Acid houseový veterán, pionýr a všeobecně uznávaný DJ Danny Rampling se skutečně rozhodl dostát svému slibu a ukončit svou neuvěřitelně pestrou DJskou kariéru. Zakončení se odehraje 3. prosince v londýnském klubu Turnmills ve svém speciálním 8 hodinovém setu.
Po osmnácti letech, kdy se v roce 1987 jeho život zmenil po prázdninách na Ibize s Oakeyem (Paul Oakenfold), má za sebou stovky odehraných setů a miliony spokojených clubberů, se rozhodl pověsit sluchátka na hřebík. Nicméně i toto „pověšení“ bude hodno jeho velikosti. Odehraje se totiž 3. prosince ve známém londýnském klubu Turnmills a jeho set nebude kratší než neuvěřitelných 8 hodin!

Zatímco mnozí přední djs jako například Tongy (Pete Tong z BBC Radio1) jsou striktně proti tomu se na své djské vystoupení připravovat, tak Danny je zcela opačného názoru. Jak sám říká, tak tak dlouhý set je potřeba strukturovat a připravit si urcité „mezníky“ a přechody, které budou odvíjet tok hudby jako epický příběh. Rampling k tomu podotknul: „Sjezdil jsem celý svět, potkal se s nejrůznějšími a nejbláznivějšími party people jaké si dovedete představit, odehrál jsem sety na těch nejskvělejších a zároveň nejroztodivnějších místech naší planety a takovouto příležitost, jakou je zakončit kariéru na své téměř domácí půdě si nemohu nechat ujít! Říkám „sbohem“ jedné ze svých nejskvělejších životních period, ale vím, že vše má svůj začátek a také konec…“

Kdyby se tenkrát Danny a jeho parťáci nevydali na Ibizu, tak by asi dnes houseová scéna nevypadala tak jak jí známe. Ptáte se proč? Důvod je jednoduchý, poté co Danny tenkrát uslyšel Alfrédův set plný vlivů z chicago house, soulu a popu, tak se po návratu do Londýna ihned rozhodl přednést tento „nakažlivý“ baleárský zvuk na svých pravidelných každo-týdenních parties Shoom, které se odehrávaly v prostorech londýnského fitness centra.

Sekundovat budou Dannymu při jeho rozlučkovém večeru další neméně známí a legendární DJs jako Frankie Knuckles a sám „Pan Ibiza“ Alfredo.

Danny Ramling: “Věřte tomu co děláte a vaše sny se stanou skutečností”
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika