Killing Joke vydávají EP

Killing Joke vydávají EP

16. 06. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Anglická post-punková skupina Killing Joke vydává 21. června nové EP, které předznamená nové album “XIII: Feast of Fools” naplánované na září. Nová EP nahrávka, která se objeví za několik dnů v několika různých formátech pod názvem “In Excelsis”, bude obsahovat zbrusu nový materiál pořízený v rámci příprav nového alba.
Chystané album “XIII: Feast of Fools” si Killing Joke produkují sami, přičemž část jeho mixu byla pořízena i v Praze. Tato nahrávka vyjde přesně třicet let od eponymního debutu Killing Joke a zároveň je prvním plodem spolupráce kapely v původní sestavě po dlouhých 28 letech. V mezidobí byli jedinými stálými členy skupiny zpěvák Jaz Coleman a kytarista Geordie Walker.

“Koncertování s Killing Joke pro mě po celé ty tři dekády vždy bylo nejlepší částí roku,” říká Jaz Coleman, u nás též známý spoluprací na filmu Rok ďábla. “Pro mě naše koncerty vždy byly způsobem, jak se můžeme společně vyrovnat s hrůzami našeho světa řítícího se do zkázy.”

“Severní magnetický pól naší planety se vychýlil z území Kanady, a jak se rychle přibližuje k Sibiři, sopečné výbuchy a zemětřesení jsou na denním pořádku,” pokračuje Jaz. “Největší ropná skvrna v dějinách lidstva se stále zvětšuje a na korejském poloostrově stále hrozí vypuknutí války. Je naprosto zřejmé, že Killing Joke ještě nikdy nebyli tak potřeba jako dnes.”

„Chtěl bych poděkovat svým kolegům za to, že jsme mohli společně vytvořit naši zatím nejdůležitější nahrávku, a cítím se nadšený a poctěný tím, že opět mohu vyrazit na turné s Killing Joke v původní sestavě,” dodává Jaz. Killing Joke ani tentokrát nevynechají svou oblíbenou Prahu, čeští fanoušci je uvidí 4. října v Lucerna Music Baru.

www.killingjoke.com


Dodal: Michal Rejzek, D smack U Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: KILLING JOKE (UK)

Pondělí 4. 10. 2010
Vstup: 400/500 Kč
Vystupují:
Killing Joke (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika