Imperium -  web a předprodeje spuštěny

Imperium - web a předprodeje spuštěny

28. 11. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
V těchto dnech byly spuštěny webové stránky IMPERIA!! Najdete zde spoustu zajímavých informací o djs, kteří se představí na Nesttea Techno stage a Trance Tech stage V sekci Soutěž je první soutěžní otázka. V sekci Downloads se bude každý týden objevovat něco zajímavého ke stažení.
Na lednový díl Imperia, kde se představí tyto djs nej z nejlepších star techno scény - Cristian Varela, Dylan Drazen, Oscar Mulero, Amok, Dyrty Bass – live, Boss… Headliner druhé stage, popularní švýcarská djka Laydee Jane a mnoho dalších! Imperium také prodloužilo časové trvání akce o dvě hodiny, kde bude start 19h a end 08h.

Byly spuštěny webové stránky IMPERIA!! Najdete zde spoustu zajímavých informací o djs, kteří se představí na Nesttea Techno stage a Trance Tech stage V sekci Soutěž je první soutěžní otázka. V sekci Downloads se bude každý týden objevovat něco zajímavého ke stažení. Pro vaše pohodlí si také můžete objednat Newsletter, který vám budeme pravidelně zasílat a informovat vás o zajímavostech a novinkách nejen na našem webu. V Guestbooku můžete zanechat vzkaz, komentář nebo svůj typ na lineup na příští Imperium. Jdi na www.imperium.dj

Na tuto akci si můžete zakoupit lístky za cenu za cenu 314kč + poplatek / 399kč
www.ticketstream.cz
www.ticketpro.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika