Pokračování relace Minimatica již dnes

Pokračování relace Minimatica již dnes

22. 06. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pokračování relace Minimatica už se nezadržitelně blíží a s ním nová desítka skvělých tracků ve stylech deep-house a tech-house. Očekávejte pestrou nabídku novinek.
O úvod se postará výborný propracovaný deep-houseového release dvojice Ramadanman & Midland pod názvem Your Words Matter na značce Aus Music.

Producentské umění nám znovu předvede skvělý německý producent Tigerskin s jeho novinkou Four Wins, která vás jen tak nenechá v klidu. Objevíte ji na známé značce Dirt Crew rec. Svou mírně progresivní laděnou novinku Yeah Try si odprezentuji v rámci mého producentského nicku Hyricz i já. Aby jste následně  mohli ochutnat nové remixovány EP, které vyšlo na významném tanečním vydavatelství Get Physical Music. Dnes to bude remix skladby Dis pro německého tech-houseového veterána, který si říká DJ T. O konkrétní taneční remix se postaral mladý producent Kinky.

Závěr relace bude pod taktovkou producenta El Mariachi, od kterého odezní tvrdší track pod názvem Spring Mood, který právě vyšel na Broken rec.

Nejnovější epizodu relace Minimatica si budete moci poslechnout již nejbližší středu na vlnách minimalového kanálu rádia Digitally Imported (www.di.fm / minimal). Začátek je v 19:00 našeho času.

Set z minulého týdne ke stažení ZDE


Dodal: Nikolaj Hiric, Minimatica
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika