Španělská hvězda Abel Ramos na Climaxu

Španělská hvězda Abel Ramos na Climaxu

22. 06. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Poslední Climax před létem a vůbec poslední velký mejdan před rekonstrukcí Roxy. Taková příležitost žádá pořádného hosta, a proto si Chris pozval jednoho z nejznámějších španělských djů, Abela Ramose!
Abel Ramos je poslední senzací na španělské hudební scéně: samotný Roger Sanchez si ho vybral jako nejlepšího dj a producenta roku 2009, a tak je potřeba být ve střehu!



Za gramofony se postavil v 15ti letech a od té doby jen stoupá. Brzy se zařadil mezi španělskou extraligu a provázela ho pověst nejtalentovanějšího dje země, což potvrzoval. Mixmag ho vyhlásil za nejlepšího dje Španělska, hrál na megaakcích typu Sensation, Rock In Rio, Global Gathering, odehrál turné v Austrálii. Do povědomí se zapsal i jako úspěšný promotér: na jeho párty pravidelně chodí 5000 lidí. Dalším dílem mozaiky je Abelův pořad Concept Music na španělské nejoblíbenější stanici Loca FM.



Zásadní zlom v kariéře přinesla Abelovi vlastní produkce. Právě ta z něj postupně dělá mezinárodní megastar. Jeho skladby vydal švédský Axwell na značce Axtone, remix hymny Right Here, Right Now se dokonce na žádost tisíců fanoušků a samotného Fat Boy Slima dočkal oficiálního releasu na značce Skint! Do remixerského nebe poslal pak Abela David Guetta, který si vyžádal remixy svých hitů When Love Takes Over a Sexy Bitch. Není přehnané označit Ramose za jednoho z nejžádanějších remixérů světa.



Současnost? Po hektických letech si Abel konečně našel čas pro vlastní tvorbu, rozjel label With Love Music a připravuje nové remixy. Na posledním Climaxu ve staré Roxy si zatrsáte na to nejlepší, ze současné španělské hudební scény.


Dodal: Ondrej Golis, Roxy Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CLIMAX WITH ABEL RAMOS

Sobota 26. 6. 2010
Vstup: 150/200 Kč
Vystupují:
Abel Ramos (ESP), Chris Sadler, Efendy, vj Martin
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika