Zakladatelé The Doors v Praze již za dva týdny

Zakladatelé The Doors v Praze již za dva týdny

28. 06. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dne 13. července bude mít české publikum jedinečnou šanci vidět na vlastní oči dva ze zakladatelů legendárních The Doors. Klávesista Ray Manzarek a kytarista Robby Krieger s doprovodnou kapelou přijedou do pražského Kongresového centra zahrát nejznámější písně této ikony šedesátých let dvacátého století – „Light My Fire“, „Riders on the Storm“ a další.
Význam The Doors a jejich hudby nejen pro dobu hippies, ale i celou historii, není třeba určitě připomínat. Kapela byla například v roce 1993 uvedena do rock´n´rollové síně slávy, v roce 2007 získala Grammy za celoživotní přínos a hvězdu na hollywoodském chodníku slávy. Manzareka s Kriegerem doprovodí na pódiu v Praze zpěvák Brett Scallions (ex-Fuel), baskytarista Phil Chen a bubeník Ty Dennis. Přijďte zažít nesmrtelnou hudbu v podání jejích původních tvůrců!

Navíc společnost Bioscop uvádí 19. srpna do kin celovečerní rockový dokumentární film pod názvem The Doors – When You´re Strange. Diváci uvidí dosud nezveřejněné záběry proslulé čtyřčlenné kapely a připomenou si výstřelky Jima Morrisona. Komentář k filmu namluvil Johnny Depp.



Dodal: Jiří Sedlák, ArtsMarketing.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
Ray Manzarek, Robby Krieger
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika