Retrospection!! Night s Miss Duckin

Retrospection!! Night s Miss Duckin

29. 06. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Prázdniny nám ještě ani nezačaly, ale už nyní bychom rádi vyslali malou vlaštovku o akci, která se bude konat v Paláci Akropolis až na samém závěru srpnu. Dne 26.8. 2010 vás čeká další pokračování pravidelných mejdanů Retrospection!!night. Celý tento večer se ponese v duchu deep/tribal/latino houseu.
Dj Ketan si pozval na rozloučenou s letní pohodou a volnem francouzskou slečnu, která je nyní u nás často k vidění například v souvislosti s klubem Mecca. Před několika měsíci jste si ji také mohli užít na pokračování  party Dance Celebration v Brně. Ano, jde o djku říkající si Miss Duckin.



Ta v minulosti spolupracovala s takovými jmény jako jsou Laurent Garnier, Nine Inch Nails či Laibach. Už jen účast této djky zaručuje pořádnou jízdu od začátku až do konce. Dje Ketana doplní jako vždy perkusista Rishin a ostřílená vokalistka Mother@Work, která zároveň vystoupí i se svým domácím housovým projektem The Developing Artist  v čele s djem Tchunasem.

Začínat se bude jako vždy po 22h. a konec si netroufáme hádat. Profily vystupujících a rozhovor s Miss Duckin budou brzy následovat.

http://www.palacakropolis.cz/




Dodal: Petr Wacko
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

RETROSPECTION!!NIGHT – GOOD BYE HOLIDAY!!

Čtvrtek 26. 8. 2010
Vstup: 30 Kč
Vystupují:
miss duckin (fr), ketan vs. rishin (live bongo) + mother@work (vocal), the developing artists (čr)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika