Tak jak bylo na Stereo MCs?

Tak jak bylo na Stereo MCs?

29. 11. 2005  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (0)
Již pravidelná rubrika k významným akcím. Tentokrát jsme se otázkami tak jak bylo zeptali Mariánky aka Maňány, jak se ji libíl koncert a vůbec, jak si to celé užila a prožila před v i po ...ale co to vlastně dělala na těch pánských toaletách?
Jak ses na akci těšila a jak ses na ni připravovala?
Jelikož jsem se o akci dozvěděla na poslední chvíli a spontánní akcičky miluju, tak sem se tešila dosti. Co se přípravy týče asi to moc neřeším, vždy to dopadne katastrofálně...:), kromě očisty a rozkoukání se před zrcadlem sem se posilňovala drinkem vodka y jugo de naranja.

Co tvé první dojmy?
Po ošmatání ochrankou, jsme do sebe klopli pronešený drink :o), radost se zdvojnásobila. Mrknu se přes zábradlí a tolik lidí sem nečekala...jak se dostaneme dopředu...?!? Ještě že tu mám na to odborníky....

Jak sis to celé užila? Který dj se ti líbil a který ne?
Vládla skvělá nálada, a to už sme pařili v popředí, takže hopsasa, hejsasa :o) U mě vede Trafka, je to prostě týpek, ale pro tentokráte mi na notu kápl spíše Loutka.

Co jsi kalila a kolik toho bylo? :o)
Nooo jéééjej, jak jsem se už zmínila vše začlo doma když sem nedočkavě čekala na informativní telefonát. Byla stará dobrá voděnka s džusikem, tam padlo cca 0,25 l. Něco málo na cestu, s tím mi chtě nechtě pomohli ti dva co za to všechno můžou..:) Krátká zastávka ve Wakatě. A pak šupito presto směr večerka, dokoupit zásoby. To už se to pomalu měnilo na vodka a semtex a na místě vodka a bull. A ještě do toho všeho mi motal hlavu tráva...

Máš nějaký zážitek z večera?
Ehm, na to že sem si to celkově užila parádně, tak jeden by se tu našel, ale zmiňovat se o něm asi nebudem.....no tak jo. Občas sem zašla na wc pro pány.

Navázala jsi na akci nějaké nové známosti? :o)
Jak to většinou bývá tak jich bylo určitě dost, ale ani na jednu si nepamatuju, soráč.

Je něco, co bys organizátorům vytkla?
Možná jen to, že nás neseznámili se SMC osobně :)

A co bylo po? After, spánek nebo něco jiného?..
Chtěli sme toho asi moc,ale už nezbývaly síly. PO byla opět Wakata, kde se setkáváme s těmi co sme tam zanechali...Po návštěvě jestě jednoho ušmudlanýho baru, ani nevím kde to bylo, sme pokračovali směr domu, do hajan.

Pokud bys chtěla k akci ještě něco říct, zde je tvůj prostor
Opět něco, co budu ještě dlouho lovit z paměti. Jinak moc děkuji mému mončičákovi.

Vaše Maňána

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika