FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Blíží se festival Brutal Assault

Blíží se festival Brutal Assault
13. 07. 2010   |   Autor: redakce   |   Komentáře (1)
(Promotion) Vojenská pevnost Josefov po roce opět otevře své pekelné brány, aby přivítala 15. ročník mezinárodního festivalu Brutal Assault, který se letos uskuteční v termínu 12-14. srpna 2010.
Letošní ročník bude v mnohém speciální. Festival oslaví své kulaté jubileum a jeho fanoušci se tak mohou těšit na vskutku výběrový line-up, který tradičně nabídne to nejlepší ze všech sfér tvrdé hudby. Na dvou hlavních scénách proběhne třídenní hudební maratón, kterého se zúčastní na 75 kapel z celého světa. Novinkou je středeční „warm-up“ party za účasti převážně českých kapel.

cannibal corpse

Výjimečný ročník si žádá výjimečné kapely. Mezi dosud potvrzenými účinkujícími se skví jméno kanadského hudebního vizionáře a leadera Strapping Young Lad Devina Townsenda, který se představí se svým sólovým projektem, deathmetalové ikony Cannibal Corpse, znovuzrozené cyber-metalové mašiny Fear Factory, finských leaderů melodického metalu Children of Bodom nebo švédské deathové legendy Hypocrisy v čele s Peterem Tägtgrenem. Se svým sólovým projektem dá vzpomenout na Emperor sám velký Ihsahn, černým koněm festivalu mohou být chladně riffující švédové Meshugahh, zapomenout bychom však neměli ani na francouzskou Gojiru nebo ostřílené veterány Sepultura, Napalm Death, Voivod nebo Agnostic Front.

Festival se opět uskuteční v unikátních prostorách Vojenské pevnosti Josefov, která se nachází u města Jaroměř (cca 130km východně od Prahy). Jedinečná atmosféra a historie vojenské pevnosti z 18. století se již neodmyslitelně staly nedílnou součástí celkové image festivalu Brutal Assault a festivalu tak dodávají punc originality.

Celý festival se odehrává uprostřed starodávné pevnosti, přičemž obě dvě hlavní scény jsou umístěny na hlavním náměstí a přilehlé ulice slouží jako prostor pro ostatní služby, mezi nimiž nechybí více než 30 stánků s občerstvením, nabízejících širokou škálu jídel pro masožravce, vegetariány i vegany. Samozřejmostí jsou také 4 velké pivní stany s nabídkou pěti druhů pěnivého moku a také několik stánků s širokou nabídkou alko i nealko nápojů.
Pokud vás kdykoliv během dne omrzí hudební lomoz, není nic lepšího, než se přemístit do naší chill-out zóny nazývané „Zelená louka“. Během tří minut se z rušného prostředí přenesete do klidové zóny, která je určena pro vaši relaxaci a odpočinek od festivalového ruchu. „Zelená louka“ nabízí kromě absolutního klidu také monster „Metal Market“ s více než 50-ti stánky, „Meet and Greet“ stan, novinářské „Press Centrum“ nebo „Horror Cinema“ stan, který nabízí celodenní projekci těch nejkrvavějších „béčkových“ hororů filmové historie… Nevynechejte ani letošní novinku, kterou bude další filmový stan, tentokráte s tématickými filmy festivalu Jeden svět.

Navštivte také naši „Přírodní tribunu“, která nabízí jedinečný čelní pohled z výšky na obě dvě pódia. Přírodní svah, nabízející částečně také místa k sezení, bude letos poprvé vybaven vlastním zvukovým výkrytem.

Festivalový kemp je vzdálen zhruba 300m od festivalového areálu a je umístěn na přilehlých loukách. Součástí kempu jsou také velkokapacitní sprchy. Od loňského roku je v provozu tzv. „VIP Camp“, který nabízí kempování v nepřetržitě hlídaném sektoru a s řadou dalších služeb, mezi nimiž nechybí vlastní WC, možnost úschovny, 3 denní vstupenka na přírodní tribunu, poukaz na sprchu umístěnou přímo v kempu a další bonusy. Další letošní novinkou je zprovoznění druhého vstupu do areálu, který bude ústit do hlavní ulice s občerstveními.

Festival Brutal Assault slaví letos své 15. výročí a zaznamenává zvýšený zájem o vstupenky. Doporučujeme proto zajistit si vstupenku s dostatečným předstihem již v předprodeji. Kapacita josefovské Pevnosti je zhruba 15.000 osob.

Bližší informace o předprodeji vstupenek, potvrzených kapelách, campingu, ubytování a dalších důležitých věcech naleznete na oficiálních webových stránkách www.brutalassault.cz.



Dodal: Tomáš Karlík, Obscure Promotion
BRUTAL ASSAULT

BRUTAL ASSAULT

Čtvrtek 12. 8. 2010 až Sobota 14. 8. 2010
Předprodej 1100 Kč až 1400 Kč
Vystupují:
Arsis, Bleed From Within, Cannibal Corpse, Catamenia, Children Of Bodom, Converge, Demonic Resurrection, Despised Icon, Devin Townsend, Devourment, Diablo Swing Orchestra, Dying Fetus, Fear Factory, Gojira, Gorgoroth, Graveworm, Gwar, Hypnos, Hypocrisy, Ihsahn, Ill Nino, Kylesa, Kypck, Lock Up, Mnemic, Monstrosity, My Dying Bride, Napalm Death, Necrophagist, Origin, Ragnarok, Rotten Sound, Sarke, Sepultura, Sigh, Sybreed, The Black Dahlia Murder, Trail Of Tears a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
konverč a spol | 14. 07. 2010 | 01:58:07
hmM

mocná sestava !

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |