Rádiová show Minimatica již dnes

Rádiová show Minimatica již dnes

13. 07. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Přišel čas říci si pár informací, které se týkají elektronické muziky, která každý týden atakuje ušní bubínky a schovává se za pokrývkou Minimatica radio show.
Za uplynulý týden se toho nasbíralo celkem dost, ale dj Cole nasadil tvrdou selekci a do užšího výběru se dostaly následující skladby. Cole vám přiblíží několik z nich, které vám mohou zpříjemnit středeční večer, pokud si naladíte minimalový kanál rádia Digitally Imported.

Řecké vody reprezentuje producent upsaný pod berlínský label Mobilee a jeho jméno je And.Id. Do dnešní soutěže přispěl svým novým počinem pod názvem Isalos. Itálie je odjakživa příkladem hudební kvality a dnes to potvrdíme i novým release od dvojice producentů Santorini & Chico Perulli. Představíme si jejich etno znějící novinku pod názvem A Pigna (Joyfull Family rec.).

V podobném duchu se ponese i další novinka od skupiny deep / tech-houseového producenta Argent Brito & Los Updates. Valparaso je název skladby, kterou odprezentovat v druhé polovině relace (Nice Cat! Rec.).

Nové nápady, snaha o svěží zvuk, tak bych definoval mou vlastní tvorbu, z níž budete moci slyšet i novou skladbu pod názvem Club Sound. Samozřejmě vyprodukované pod mým nickem Hyricz.

Jako poslední tip bych uvedl novou horkou placku z francouzského labelu Supplement Facts. Ten pro nás připravil ochutnávku v podobě skladby Things You Do od dvojice Sierra Sam & Marcus Vector. Skvělý taneční zvuk, který vás nakopne.

Nejnovější epizodu relace Minimatica si budete moci poslechnout již nejbližší středu na vlnách minimalového kanálu rádia Digitally Imported (www.di.fm / minimal). Začátek je v 19:00 našeho času.


Přejeme všem příjemný poslech!

Set z minulého týdne ke stažení ZDE


Dodal: Nikolaj Hiric, Minimatica
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika