FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Dnb scéna Pig Festu bude pořádná party jízda

Dnb scéna Pig Festu bude pořádná party jízda
14. 07. 2010   |   Autor: redakce   |   Komentáře (2)
(Promotion) Letošní festivalové léto si rozhodně na nepřízeň počasí nemůže stěžovat. Není proto divu, že se na první srpnový víkend, kdy na Ostrově v Přešticích proběhne dvoudenní Pig Fest Green Home Open Air, velmi těší i zástupci domácí dnb scény. Ti podle svých slov mají k Pig Festu velmi kladný vztah.
Akira
Už po mém prvním hraní na PF je to pro mě záruka kvality a dobrýho mejdanu a v podstatě si myslím, že v současný době už poslední větší a kvalitní západočeská elektronická taškařice. Big up! Těšim se moc, jak sem řekl, je to pro mě záruka mejdanu a kvality a jako bonus to mám nejblíže ze všech mejdanů na který víkend co víkend jezdím(e). Bude něco speciálního? No pokaždý se snažíme o nějaký "inovace" ..takže třeba zase nějákej novej mash up, spousty horkejch novinek a třeba si zase neodpustíme nějakou deadly perverz vložku (crack house, dubstep, electro, uk funky atd.)

akira

Těšit se tak můžete na pořádnou party jízdu (jak jinak ,oD) ale tentokrát to ještě bude větší legrace v tom, že dáváme s Anakinem dva sety..jeden klasickej party set všech odnoží a pak tvrdší a rozjetěší jízdu ve stanu. LooKING forward ,)

Sayko
Pig Fest pro mě znamená, že si užiju opravdu výborný zvuk a dobrej festival!

sayko

Killa
Pigfest je nejlépe organizovaný festival v západních Čechách a nejen tam. Hned při prvním loňském open airu se zařadil mezi festivalovou špičku v ČR. Těším se na letní počasí bez deště, dobrou zábavu, žádné problémy a starosti a na výbornej jumpup, kterej určitě na PF uslyšíme.

killa

Krom toho, že budeme mít jako Wenkowsound na starosti zvuk, tentokrát na velkém podiu, se pokusíme s Tomášem (DJ Doox) rozhýbat publikum. Jestli si to dobře pamatuju, bude to v pátek na velké scéně někdy před půlnocí. Doufejme, že alespoň v tom prvním případě budeme maximálně úspěšní.

Edison

Jako plzeňák jsem hrdý na lidi, kteří se na Pigfestu podílejí a dotáhli jeho tvář do současné podoby. Nemusím jezdit přes půl republiky, abych slyšel třeba Bad Company. Západní Čechy si zaslouží svůj velký kvalitní fest. Těším se moc, protože hraní na letním festivalu je úplně něco jiného než hrát v klubu. Má to svoje kouzlo a k létu patří open air. Nic speciálního zatím neplánuji. Nerad slibuji něco, co bych třeba nemohl splnit. Rozhodně mám chuť vytáhnout několik starých stále nesmrtelných pecek co DJs moc nehrají. Rád bych, aby můj set byl pestrý a odvíjel i od publika a času hraní. Uvidíme a necháme se překvapit.

edison

Hanzall
Pig Fest je pro mě skvělá možnost, jak zahrát na open airu pro publikum ze západních Čech, odkud pocházím. Raději s těšením brzdím, abych si to pořádně užil na místě. Připravím si pořádný prasopal! Těšit se můžete na technoidní d´n´b, to nejnovější na poli tvrdé produkce, trochu klasického hardcoru a něco z roky osvědčených, nejen darkstepových bomb!

hanzall

Dodal: Mirek Košnář aka Shorty, Pigsproduction
PIG FEST OPEN AIR

PIG FEST OPEN AIR

Pátek 6. 8. 2010 až Sobota 7. 8. 2010
250/300 Kč
Vystupují:
Mario Ranieri (AT), Bad Company (UK), John B (UK),Clodagh (IR), San (NL), Toky (SK), Sayko, IM Cyber, Agent, Michael C, Deadly Viperz,Philip TBC, D.A.T., Suki, Bifidus Aktif, Kizzah, Enhacer, Da Moon, Jamal DJs,Jay Beck, Beast 67, Edison, Filik, Doox, Killa, Doit, Crash, Hanzall, Steen,Spiriakos, Sens & Mc Shary, Hesik, Jack Rox, Home, Efendy, Golpe, Destroyer,Mind, Drex, Neuf, Grasshoper, Darkwatcher, Mafin Phoenix, JCK, Robat, E.M.P.,Fixed Gear, O.Jeybee, Soby, Soundjet, Tomahawk a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
Delirium | 15. 07. 2010 | 11:37:20
Festak s brutalnim line-upem a za skvelou cenu.Jen skoda,ze az v Zapadnich Cechach.:-( Treba nekdy.
Mirek Košnář | 15. 07. 2010 | 10:42:22
Shorty

a uplně nejvíc se těšim na Johna B a Bad Company . tak dlouho sem je už nevidělQ

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |