Klubovka pod palcem United Music

Klubovka pod palcem United Music

01. 12. 2005  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Agentura United Music organizuje svou první vlastní klubovou noc. Ve spolupráci s holandskou agenturou ARMADA, která zastupuje velké hvězdy trance a progressive scény, připravili domácí premiéru slavné party, a to rovnou ve vánočním duchu - ARMADA XMAS NIGHT.
Agentura United Music organizuje svou první vlastní klubovou noc. Ve spolupráci s holandskou agenturou ARMADA, která zastupuje velké hvězdy trance a progressive scény, připravili domácí premiéru slavné party, a to rovnou ve vánočním duchu – ARMADA XMAS NIGHT.

V sobotu, 17. prosince, proběhne historicky první ARMADA NIGHT v České Republice, a to v novém pražském klubu STONX. Hlavními hosty budou holandští dj´s a producenti z bookingu ARMADA Harry Lemon (aka Lemonade) a Remy, dále dj San z bookingu KRAFTY a dj a producent Glenn Frantz z Malty.

Pražské vydání ARMADA XMAS NIGHT bude malou předpremiérou holandského vydání této party, kde vystoupí spoluzakladatel ARMADY, Armin Van Buuren, který současně oslaví své narozeniny.
Klub Stonx najdete na Václavském náměstí 36. Mezi hlavní přednosti klubu Stonx patří jedno z nejmodernějších audiovizuálních vybavení v Praze, největší taneční parket, snadná dostupnost, plně klimatizované prostory, originální design interiéru, a super obsluha na mnoha barech.
Vstupenky na ARMADA XMAS NIGHT seženete v síti Ticketpro a Ticketstream za 290 Kč včetně poplatku. Na místě bude vstupné 350 Kč.
Veškeré informace na www.unitedmusic.cz.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika