Label UTCH podporuje chillské oběti tsunami

Label UTCH podporuje chillské oběti tsunami

18. 07. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Label a techno crew UTCH vypustí do světa sérii kompilovaných releasů, které vznikli pro podporu obětí a pozůstalých zemetřesení a tsunami, které 27. února udeřili na Chille.
Série se bude skládat z 6ti disků, s tím že na každém se bude nacházet 7 tracků, které budou stylově samožřejmě hlavně techno, a nebo to nejlepší z jeho podžánrů. Kompilace bude možné koupit od začátku července na digitálním obchodě Junodownload.com. Veškeré finanční výtežky z nákupu kompilací půjdou na konto charitativní organizace „A roof for Chile“ (Střecha pro Chille).

Níže máte možnost nahlédnout obsazení potvrzených producentů, kteří se kompilace zúčastnili. Mimo světových jmen najdeme v seznamu i českého Elektrabela a Dialecta.

ELEKTRABEL/ INIGO KENNEDY/A.PAUL / CHRISTIAN BLOCH/ DANIELA HABERBECK/ LUIS RUIZ/ BRIXTON/ STANISLAV TOLKACHEV/ RICHARD HINGE/ ORPHX/ HQZ/ GUNJACK/ THE RIPPED/ CASUAL VIOLENCE/ KUNIAKI TAKENAGA/ THE RIPPED/ CHARLTON RAVENVERG/ METAMAN/ ALEXIS LANDAETA/ IÑAKI VILLASANTE/ PRANA/ FANON FLAWERS/ TONY SILVER/ ENERGUN/ INVEXIS/ DIALECT/ MICHAELANGELO/ PATRICK DSP/ DORYK aka PCMN/ VICTOR MARTINEZ/ TUOMAS RANTANEN/ DIEGO HOSTETTLER/ SOLITUDE SUITE/ EDUCATION THROUGH PAIN/ TYLER SMITH/ BRAD LEE/ KAZU KIMURA/ ASAGAOAUDIO/ MARCO PARODI/ KEV WILLIS/ VOCODERMAN/ INVEXIS

utch

Dodal: Dialect
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika