Techno & Minimal kalendář 08/2010

Techno & Minimal kalendář 08/2010

01. 08. 2010  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (0)
Festivalová sezóna se přehoupla do své druhé poloviny a nabízí mnoho open airů, které stojí za to navštívit. Fanoušci techna u nás by neměli vynechat Pig Fest, Czech Point nebo Hradhouse, ze zahraničních festivalů byste si neměli nechat ujít SonneMondSterne, švýcarský Vision Festival nebo Day & Night Open Air.
6.8. - Hradhouse
Největší moravský taneční festival Hradhouse dospěl k magickému číslu 13. Místem konání je opět osvědčený hrad v Boskovicích. Ze zahraničních hostů stojí za zmínku německý DJ a producent Robert Babicz, dále skutečná ikona britské taneční scény Justin Robertson a maďarský Chaab.

6. – 7.8. - Pig Fest
Mezi největší techno lákadla Pig Fest Green Home Open airu, který se letos uskuteční 6.-7. srpna v Příchovicích u Plzně, budou budou jistě patřit vystoupení Clodagh a Maria Ranieriho.

6. – 8.8. - SonneMondSterne

Celosvětově známý festival SonneMondSterne se koná od 6. do 8. srpna v německém Saalburgu. Mezi headlinery letošního ročníku patří např. němečtí Die Fantastischen Vier, Underworld, Faithless, Ellen Allien nebo Sven Väth.

12. – 14.8. - Open Air Festival
Kosheen dj set na Open Air Festivalu nebude postrádat velkou dávku pestrosti, kterou osloví nejen fanoušky drum and bassu, ale i ostatních žánrů elektronické hudby včetně techna. Mezi další typické zástupce tech-minimalu potom bezesporu patří Weki djs.

20. – 21.8. - Czechpoint Open Air

Po dvanácti úspěšných indoor vydáních v pražském klubu Abaton se multižánrový mejdan CzechPoint poprvé podívá i pod širé nebe. Na CLASSIC BEATS „Techno.cz“ STAGE 2se představí např. Elektrabel, Pavel Krejdl, Face, Steen & Spiriakos a další čeští zástupci techno music.

21.8. - Day & Night Festival
Festival Day & Night v německém Sindelfingen si za dobu své existence získal zásadní postavení na poli mezinárodní elektronické scény. Mezi vystupujícími jsou hvězdy jako Anthony Rother, Karotte, Extrawelt, Dominik Eulberg, Paul Kalkbrenner, Oliver Koletzki, Felix Kröcher, DJ Murphy a další.

28.8. - Nu Lom Soundz
Druhý ročník elektronického open air festivalu Nu Lom Soundz se hlásí o slovo. Uslyšíte zde celou řadu stylů včetně techna, houseu a minimalu, jež vám zahrají třeba Face, Tvyks, nebo Tráva.

28.-29.8. - Vision Festival

V prostředí idylické krajiny švýcarských Alp nad jezerem Thun se letos koná jeden z nejvýše položených elektronických festivalů - Vision Festival 2010 společně s djs Svenem Väthem, Ricardo Villalobosem, Richiem Hawtinem, Magdou a mnoha dalšími.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika