FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Hrachovka: To bude hrachot!

Hrachovka: To bude hrachot!
11. 08. 2010   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) V tuto chvíli zbývá do začátku hudebního festivalu Hrachovka 2010 zhruba 72 hodin. Práce na stavbě areálu už začaly a přes drobné obtíže můžeme říct, že nám Hrachovka pěkně roste. Ve chvilce času, kterou máme mezi stavěním pódií a oplocením areálu, si pojďme říct, co nás letos čeká.
Na Hrachovku se nepřipravuje pouze realizační tým, ale také návštěvníci. Abychom jim přípravy ulehčili, čeká všechny páteční Rozjezd na ZELENOU s rádiem Valašsko. Thajské lucerny štěstí zahájí večer naplněný taneční hudbou, hip-hopem a DNB rytmy. A kde jinde by měla příprava probíhat než přímo v areálu Hrachovky? Když rozjezd na Zelenou tak nesmí chybět panák zelené za 15 Kč? Hrachot začne v pátek ve 20:00. Vstupné je 30 Kč, pro majitele vstupenky na festival je rozjezd zdarma.

Samozřejmě jsme pamatovali i na fanoušky, kteří si ještě ve všem tom předhrachovém shonu nestihli zakoupit lístek, a připravili jsme soutěž, která se setkala s velkým ohlasem. Tři vstupenky ukryté ve schránce na neznámém místě budou už brzy znát své majitele, kteří se jako první prokousali nástrahami indicií geocachingu.

Připraveni na Hrachovku a se vstupenkou v ruce se tedy můžeme vrhnout do víru zábavy. Festivalový areál se otevírá v 9:30. Prvních 10 nedočkavců získá poukaz na energetický balíček! Ostatní samozřejmě nepřijdou zkrátka. Kromě vystoupení předních českých a slovenských interpretů jako je Polemic, Martin Chodúr, PSH, Žlutý pes, Skyline, Michal Hrůza, Jan Budař, Airfare nebo Elektrïck Mann nás čekají i exkluzivní autogramiády některých z nich.

Ten, kdo už posbíral všechny podpisy hvězd, nudit se nebude. Zabubnovat si na djembe ve stanu s fair trade předměty Ambos Mundo, okouknout novinky Grow Shopu nebo design shopu Zrní, případně si zajít odpočinout do Fajn Zone městečka a cestou se zastavit jak jinak než na vynikající HRACHOVOU polévku může každý, kdo se zrovna nebude pod některým ze tří pódií zmítat do rytmu. A protože po takovém tělocviku může přijít žízeň, zapojili jsme se do projektu Čistý festival. Prázdné kelímky v počtu 25 ks tak může každý směnit za pivo či nealko, stejně tak i 50 použitých papírů.

A ještě jedno speciální překvapení na závěr. Pouze pro návštěvníky festivalu jsme si připravili originální happening. Za jasné noci se totiž můžeme těšit na podívanou v podobě hromadného pádu hvězd. Nebudou nám však padat z pódií, ale z noční oblohy, v podobě roje Perseid, který vrcholí právě na Hrachovce.

Doufejme tedy, že jich uvidíme co nejvíc, což bude znamenat, že nám počasí přálo ve dne i v noci. Teď se ale vraťme k práci, abychom pro Vás stihli všechno v čas připravit.



Dodal: Barbora Černá
HRACHOVKA

HRACHOVKA

Sobota 14. 8. 2010
Předprodej 300 až 350 Kč, na místě 400 Kč
Vystupují:
Polemic, Martin Chodúr, Charlie Straight, PSH, Žlutý pes, Jan Budař a Eliščin band, The Plastic People of the Universe, Skyline, Airfare, Skrznaskrz, Elektrick Mann, Cocotte minute, Znouzecnost, Narcotic Fields, Michal Hrůza, Bugaboo, Eddie Stoilow, Marek Gabriel Hruška, Innocens, Philip TBC, MC Vaant, Sayko, Raprodux, Kuzniegef, Southpaw, Discoballs, Vladimir Cirkus a Cimbálovka od Mezříča
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |