Zlomený podzim v nové Roxy

Zlomený podzim v nové Roxy

16. 08. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Podzimní klubová sezóna se kvapem blíží a my vám nabízíme přehled polámaných akcí, které pro vás přichystala nová Roxy. Na zářijovou Bush přijede 17. nejžhavější přírůstek stáje Hospital Netsky, který na jaře vydal svoje debutové LP a je označován za největší objev drumandbassové scény.
V říjnu se vrací Beatcase, na kterou jsme 9. připravili těžkotonážní line up. Skream už Roxy jednou dostal do kolen, a tentokrát nám přiveze zbrusu novou desku Outside The Box považovanou za adepta na elektronické album roku. Premiéru si u nás odbude Breakage, další velké jméno dubstepové a drumandbassové scény ze stáje Digital Soundboy, kde letos vydal veleúspěšnou desku Foundation. Na říjnovou Bush potom 15. přijede holandský Icicle, který se proslavil svým minimal pojetím drumandbassu na Frictinově labelu Shogun Audio.



V listopadu potom 19. Roxy rozseká Andy C, který nám tak téměř přesně po roce vynahradí vystoupení, které muselo být loni kvůli zdravotním důvodům zrušeno. Novou Roxy otevřeme drumandbassem již 4. září, kdy na jednom ze dvou otevíracích mejdanů zahrají rezidenti Im Cyber a Ghonzales, které doplní 2k, Sweg a Nitrous.



Kromě nového interiéru a nabitých parties chystá klub novinku pro pravidelné návštěvníky, o níž bude podrobně informovat už velmi brzo. Kompletní informace k programu najdete na našem webu.

Dodal: Ondrej Golis, Roxy Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BUSH

Pátek 17. 9. 2010
Vstup: 200/250
Vystupují:
NETSKY, Ghonzales, 2 k & Sweg, VJ: Quark /astraL d:VISION
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
BUSH, 17.9. Roxy
3 x 2 vstupy
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika