Eddie Sender vydává na labelu, který založil Tiësto

Eddie Sender vydává na labelu, který založil Tiësto

17. 08. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Zdá se, že letní období rozhodně není pro Eddieho Sendera ve znamení odpočinku a dovolené. Přestože v červenci vydal na prestižním labelu Nu Breed hned dvě nové skladby s názvy „Go For“ a „Baltimore“, nyní si vyšvihnul další track. Novinka pojmenovaná „High Pressure“ bude bezpochyby pořádným „nátlakem“ na naše ušní bubínky, připravte se na to!
Své zatím poslední tracky „Go For“ a „Baltimore“ vydal Eddie v polovině června na labelu Nu Breed. Nyní na sebe opět upozorňuje další novinkou v podobě taneční pecky „High Pressure“, kterou vydalo prestižní Black Hole Recordings. Toto holandské vydavatelství založil Dj Tiësto a v letech 2008 a 2009 bylo nominováno na nejlepší taneční label na světě na prestižní Winter Music Conference. „High Pressure“ si dobře vede také v žebříčcích online obchodů s taneční hudbou jako jsou Beatport, Trackitdown a Audiojelly.

„Chtěl jsem opět trošku posunout styl i náladu mé hudby. Tentokrát jsem vynechal trance motivy a naopak se soustředil na hutné groovy spodky a energii tracku, kterou ocení především lidé na tanečním parketu,“ říká autor skladby Eddie Sender.

Edieho novinka již zazněla v éteru zahraničních radiových pořadů o taneční hudbě. Do své radioshow „Next Level“ si ji vybrala nizozemská dvojice Ernesto vs. Bastian. Zahrál ji také DJ a producent Lange ve svém radiovém pořadu Intercity, dále Kris O’Neil (Who The Fuck Is…!?), Artento Divini (Front Of My Bag), Mark Sherry(Outburst Radio Show) nebo Robert Gitelman (Clubbin’).

Skladbu si můžete poslechnout zde:


Dodal: Aleš Povr, 4info.cz
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika