Fred V a Grafix na Meet The Beat

Fred V a Grafix na Meet The Beat

19. 08. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již v pátek 3. září se uskuteční velká dnb párty Meet The Beat v pražské MeetFactory. Jako headlineři vystoupí nezapomenutelní djs Fred V a Grafix z Velké Británie a dj Ike z Polska, českou scénu bude reprezentovat část Shadowbox crew ve složení 2k, Nitrous a Sweg. Nebude chybět ani mc, konkrétně Mc Mystic z Polska, který se nám představí spolu s Ikem.
Nenechejte ujít kvalitní zvuk, světelnou show, projekci, zkrátka mejdan jak má být. Vzhledem k tomu, že program JoyRide končí ve večerních hodinách, navazujeme s after party tak, aby návštěvníci, kteří se budou z akce přesouvat, stihli veškerý program, který pro ně MeetFactory připravuje.

DJ Ike, přední polský DJ, spolupracoval na více než 70 albech a účastnil se několika DJ battles, díky nimž získal respekt na evropské DJské scéně. Hraje hip hop a drumandbass na festivalech a v klubech v Evropě i ve světě, často ve spolupráci s domácími i mezinárodními DJs a producenty.

ike

Duo Fred V a Grafix z Velké Británie se stalo jedním z nejžhavějších uhlíků na scéně liquid Drum & Bass. Jejich živé šumivé liquid mixy již sklidily ohlas díky vlnám nejednoho britského rádia.

Fred V je jedním z nepřehlédnutelných mladých britských Drumandbass DJs. V pouhých 20 letech má již Fred podporu od předních DJs, jako je Grooverider (BBC Radio 1), Danny Byrd (Hospital Records), Netsky, Mutated Forms, KG, Nerm and D:Code (BBC Radio 1/Asian Network) nebo Crissy Criss (BBC 1Xtra). Fred připravuje další remixy na labelech jako Talkin Beatz, Ape Music, All Street recordings a Bassdrive Tune a vůbec nehodlá zpomalovat! Série koncertů mu navíc vynesla nominaci v kategorii „Best Southwest DJ at the 2009 Southwest Drum & Bass Awards“.

fred v

Grafix pochází z Exeteru v britském Devonu, studuje hudební produkci na Bath Spa University a hraje Drumandbass již několik let. Jeho pověst uznávaného DJ nové generace roste každým dnem. Grafixe hrají rádia ráda, především Crissy Criss (BBC 1xtra), Nerm & D:Code (BBC radio 1/asian network) nebo Danny Byrd, Distorted Minds, Brookes Brothers, Netsky & Mutated Forms. Tento rok vydal několik setů u labelů Talkin' Beatz a Pristine Records.

Český drumandbass bude na večírku reprezentovat Shadowbox crew. Crew dnes čítá více než dvě desítky lidí, kteří se aktivně zajímají o hudbu. Upozorňují na nové drumandbass trendy i další spřízněné styly a jsou častými hosty většiny velkých domácích akcí.
2K a Sweg hrají již přes deset let ve stylu drumandbass. Nitrous hraje od roku 1998, v jeho setech najdete širkou paletu všech poloh junglu, od hospitalu až po hardware.

Dodal: Lucie Šplíchalová, MeetFactory
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MEET THE BEAT: LIQUID NIGHT

Pátek 3. 9. 2010
Vstup: 140/190
Vystupují:
Ike, Fred V, Grafix, 2K, Sweg, Nitrous
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika