Coffeebreaks.cz: nový obsah a soutěž!

Coffeebreaks.cz: nový obsah a soutěž!

31. 08. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nescafé představuje nový vzhled webu www.coffeebreaks.cz s hudebním obsahem, který počínaje zářím návštěvníkům nabízí novinky ze světa hudby, profily kapel, databázi klubů s jejich detailním programem, poradnu nejen pro začínající umělce, bazar šitý na míru muzikantům a soutěže o hodnotné ceny pro všechny registrované návštěvníky. Třešničkou na dortu je česko-slovenská soutěž Starter!
Do konce měsíce října mají všechny začínající hudební skupiny a projekty šanci umístit své soutěžní nahrávky na webové stránky www.coffeebreaks.cz a přihlásit se tak do hudební soutěže STARTER, která se bude konat v termínu 1.9.2010 – 14.3.2011.

Na celou soutěž bude dohlížet odborná porota ve složení Lenka Dusilová, Vratko Rohoň (zpěvák kapely Inekafe), Albert Černý (zpěvák kapely Charlie Straight), která z došlých registrací do soutěže vybere 60 kapel. Tyto kapely se utkají o přízeň fanoušků v „základním kole“ hlasování. Kromě hlasování na webových tránkách čekají fanoušky v rámci semifinále a finále živé koncerty, které proběhnou v Praze a Bratislavě.

Hlavní cenou pro nejúspěšnější kapelu je nahrání singlu v profesionálním nahrávacím studiu, natočení videoklipu k singlu a patřičná mediální podpora. Kromě této ceny mohou kapely vyhrát cenu „odborné poroty“. Vítěz si odnese voucher na hudební nástroje v hodnotě 50.000,- Kč a voucher na lekce zpěvu a hudební nástroje v pražské soukromé hudební škole.

coffee

Kompletní informace a pravidla soutěže naleznete na stránkách www.coffeebreaks.cz.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika