Mecca slaví dvanácté narozeniny

Mecca slaví dvanácté narozeniny

01. 09. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Skoro se tomu nedá věřit, ale už je to dvanáct let, co se dveře klubu Mecca otevřely úplně poprvé. Za tu dobu se otevřely a zavřely ještě mnohokrát a za nimi zůstala celá řada rezidentních večerů, na které se dodnes vzpomíná. Klubem prošla celá špička českých djů, ale i nadějných nováčků, a postupem času se Mecca stala uznávaným klubem i za hranicemi naší země.
Za mixpult se tady postavili ti nejlepší na světě jako Tiësto, Sven Väth, Roger Sanchez, Eric Prydz, Armand van Helden, Felix da Housecat nebo Markus Schulz. Nesnažíme se tady nikterak balancovat a hodnotit uplynulé roky, vše co chceme je oslavit narozeniny našeho klubu – a chceme je oslavit s vámi! Hlavní dárek jsme pro vás objednali z Holandska a během večera musíte skákat podle toho, jak on bude pískat, je to totiž takový diktátor – říká si FUNKERMAN!

Budete ho znát zejména díky jeho spolupráci s Fedde le Grandem, se kterým před šesti lety založili label Flamingo Recordings, a od té doby v pravidelných ntervalech boří všechny žebříčky prodejnosti i oblíbenosti napříč celou taneční scénou. Za všechny desky můžeme vybrat společné „3 Minutes To Explain“, „Wheels in Motion“ a nejaktuálnější „New Life.“ Všichni mají ale určitě v živé paměti Funkermanovu nejznámější desku s názvem „Speed Up.“ Ta jej totiž vynesla mezi pomyslnou producentskou elitu - zájem o ní byl tak obrovský, že jí musel Funkerman vydat ještě jednou a smlouvu nepodepsal s nikým menším, než s legendárním vydavatelstvím Defected Records. Nahrávka měla skvělé ohlasy ze všech stran a dodnes se hrává v klubech.



V letošním roce se chystá vydání dlouho očekávaného debutového alba, které Funkerman díky své maximální vytíženosti stále oddaloval. Turné po Severní Americe, Austrálii, hraní na nejlepších světových festivalech, klubech po celé planetě, a samozřejmě neustálé cestování na Ibizu, to vše si vybírá svou daň v podobě nedostatku času ve studiu. Na oslavě narozenin klubu Mecca nesmí pochopitelně chybět oba rezidenti – Dj Lafayette a Dj Macio, kteří Funkermana doplní na hlavní stagei. Druhá stage bude tento večer mapovat celých uplynulých 12 let klubu po hudební stránce, Mecca retro lahůdky vám zde bude servírovat funky disco král - Dj Kuba Soulcheck a spolu s ním jeden z nejdéle působících djů u nás – Dj Airto.

Dále na vás čeká welcome drink, kterým bychom si s vámi rádi symbolicky připili, poděkovali vám za uplynulých 12 let, a vstoupili tak plni síly do dalších let, které jsou před námi. Přijďte si s námi užít mejdan plný narozeninové atmosféry, kde vás skvělá hudba a super nálada přivedou až k rannímu svítání. Budeme se těšit!

Dodal: Štěpán Hora, Mecca
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

12th ANNIVERSARY OF MECCA

Pátek 17. 9. 2010
Vystupují:
Funkerman, Lafayette, Macio, Kuba Soulcheck, Airto
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Dan
02. 09. 2010 | 10:25:50
+0 | -0
Tohoto chlapika bych si pozval tak maximalne na svoje narozeniny nekam do music baru a ne na narozeniny klubu Mecca. Smiiich.
SOUTĚŽTE
12th ANNIVERSARY OF MECCA, 17.9. Mecca
2 x 2 vstupy, 2 CD 12th Anniversary mix
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika