FUNKY MONKEY  ve Studiu 54

FUNKY MONKEY ve Studiu 54

08. 12. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Netrvalo to ani tak dlouho a po dvou měsících je zde další pokračování rezidentní noci Chrise Sadlera a Rajua v klubu Studio 54 - Funky Monkey,jakého si pozvali hosta a vás dále čeká se dozvíté v článku..
Netrvalo to ani tak dlouho a po dvou měsících je zde další pokračování rezidentní noci Chrise Sadlera a Rajua v klubu Studio 54.Klubovka s názvem FUNKY MONKEY opět dostojí svému názvu a k dispozici bude fresh fruit bar, který budou obsluhovat barmanky ve speciálních funky monkey kostýmech. Těšit se také může prvních 50 návštěvníků na mixované funky monkey CD ;). Pozor omezená kapacita 200 osob.

Pozvání na tento díl pravidelné noci FUNKY MONKEY přijal jeden z předních představitelů slovenské houseové scény DJ Riccie z dalekých Košic, což s kombinací energických setů Chrise a Rajua zaručuje pořádně rozjetý mejdan po celou noc! ;)

DJs: Chris Sadler & Raju (rezidenti), host DJ Riccie (Triplex, SK)
Vstup: do 24h 100,- Kč po 24h 150,- Kč. Obojí včetně následné afterparty.


DJ Riccie bio:
DJ Riccie vlastním jménem Richard Schubert, se za gramofony procesuálně postavil v roce 1999. Zásluhu na tomto má DJ Dandy alias Trix, který ho prosadil tam, kde se právě nachází. Tato košická dvojka djs patří v Košicích mezi strop klubové scény a to nejen na východě republiky. Jsou pořadateli velmi úspěšného letního free festivalu FREE SUMMER, který má již za sebou tři velmi úspěšné ročníky.Tohoto Dje jste mohli vidět a hlavně slyšet na různých parties tohoto druhu nejen v Košicích, ale také mimo v rámci Slovenského clubbingu. Jeho sety dokáží rozveselit davy houseových nadšenců, ale také dokáže zahrát kvalitní progressive a techhouse.Zde je výčet zásadních klubů kde DJ Riccie vystupoval a pravidelně se dále objevuje: DUPLEX (praha Cz), Legenda snv, Tresor Club pd, Supalova ke, Vyagra ke, Tune I po, Maxiss ke, Cube Club ke, Club 54 snv, Radical ke, Royal Club, Twister mnb, Arzenal ke, Telila Club Sofia Bulharsko.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika