Na párty do Roxy až se slevou 30%

Na párty do Roxy až se slevou 30%

14. 09. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Klub Roxy od září pro pravidelné návštěvníky zavádí nové věrnostní karty, s nimiž majitel získá řadu výhod. Majitel karty dostane jednak slevy na barech, jednak – v případě Roxy Resident Passu - slevy na vstup do klubu. Postupně držitelům Roxy Passů Roxy nabídne i další výhody.
Roxy Passy budou mít dvě podoby (detaily níže): základní Roxy Pass a Roxy Resident Pass. Pořizovací cena Roxy Pass je 200 Kč, přičemž na ni zákazník ihned získá kredit k útratě na barech 200 Kč. Pokladní systém zaznamenává veškerou útratu a vede statistiku každého Passu , takže každá koruna utracená v Roxy vás přiblíží další úrovni – rezidentuře. Roxy Resident Pass tak získá každý, kdo v průběhu času utratí 99 000 Kč. Jak rychle to bude už záleží jen na vás. Oba typy Passů jsou přenosné a lze si je přednabít na libovolnou částku.

roxy pass

Roxy Pass

za 200 Kč , kterými máte předplacenou svou první útratu na baru
a dál máte 10% slevu na baru

Roxy Rezident Pass
po útratě 99 000 Kč automaticky získáte Resident Pass
30% slevy na vstup (vyjma koncertů, pronájmů a speciálních akcí)
20% slevu na baru
časově neomezenou platnost

Pro nedočkavce a nebo pro ty , kteří rádi předjíždějí: Roxy Rezident Pass si můžete pořídit okamžitě za 10 000 Kč. Platnost tohoto passu je však omezena na dobu jednoho roku ode dne zakoupení.

Jak získat karty Roxy Pass a Roxy Rezident Pass?

Pokud chcete získat Roxy Pass nebo Roxy Rezident Pass, stačí na www.roxy.cz vyplnit a odeslat registrační formulář. Na vámi uvedenou emailovou adresu vám přijde potvrzení s číslem Passu, kterým se při vyzvednutí prokážete. Pass si potom budete moct za ,,přednabijecí“ částku 200 Kč (v případě Roxy Rezident Passu 10000 Kč) do 14ti dnů od obdržení potvrzení vyzvednout na pokladně Roxy – ve všední dny od 10:00 – 18:00, čímž ho aktivujete. V případě zakoupení Roxy Resident Passu v hodnotě 10000 Kč je možno se na platbě a předání domluvit individuálně.

Dodal: Ondrej Golis, Roxy Promotion
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika