Praha má nový klub

Praha má nový klub

11. 12. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Už před Vánoci se na Smíchově v Praze otevře nový klub Angel, zaměřený na náročné kosmopolitní klubbery. Hudba pojede ve stylu house, techno, komer ce a česká tvorba,více se dozvíte v článku.
Promotion: Dovolujeme si Vás pozvat na otevírací párty klubu Angelkterá se bude konat v pátek 23. prosince. Nezapomenutelná párty přímo na Andělu v centru Prahy (Kmochova 8). Krásný design a noblesní atmosféra je předností Angel klubu, který bude pořádat skvělé večery s nejlepšími pražskými a mezinárodními DJ, kteří Vám budou hrát ten nejlepší house. V hlavní místnosti budou těmi nejlepšími barmany připravovány ty nejlepší cocktaily, které budou dostupné jen v Angel klubu. VIP místnost s video projekcí a místnost sinternetem zdarma bude k dispozici pro návštěvníky.

Měsíční program klubu přináší kvalitní hudbu pro naše hosty. Každý pátek uvádíme jiný styl hudby. Od deep-house přes tech-house a elektro. Naši DJs jsou pečlivě vybíráni z nejlepších pražských vystoupení. Každou sobota bude určena pro gaye a bude ve znamení rytmu funky house.

Otevírací pártyklubu Angel se bude konat v pátek 23. prosince 2005. Zde na Vás čeká volný vstup, welcome drink, a členská karta. Tato karta Vám umožní přednost ve frontách a také Vám zpřístupní speciální slevy na drinky na našich pravidelných parties. V klubu si budete moci užívat celou noc hudbu od DJ Lumiera (Radost FX) a Pete Walk (Studio 54).

Jak se k nám dostanete: Sídlíme nedaleko metra Anděl a nákupního centra Nový Smíchov. Jede k nám tramvaj 4,7,9,10 do stanice Bertramka. Nebo můžete jet autobusem 176 do zastávky Holečkova.


Adresa: Angel-Club Kmochova 8, Praha 5 Web: http://www.angel-club.info/

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika