Santiago club night v pátek v Prdeli

Santiago club night v pátek v Prdeli

28. 09. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Internetové rádio Sensation Factory, Cuban Flavor a klub Prdel představují noc Santiago club night. Hned první díl této noci s termínem konání pátek 1.10. představí hned dva vrcholové představitele slovenské taneční scény dje Milana Lieskovského a djku Nifru.
Milan Lieskovsky je DJ se svým vlastním soundem, který spojuje trance a progressive sound v úžasný celek. Krok za krokem se jeho hudba stává známou po celém světě, oblíbili si ho Tiësto, Armin van Buuren, Above & Beyond, The Flash Brothers Markuse Schulze. Vydáním tracku "Elenya" u Bonzai Records si utvrdil svou reputaci jako producenta a získal uznání i v podobě zařazení do Armin van Buurenovy ASOT 303 a následného zvolení jako "Future favourite" o dvě epizody později. Milanovo jméno je blízce spojeno s "Progress your mind", populární klubovou nocí v Bratislavě, na které se vystřídali již taková známá jména jako Markus Schulz, Chicane, Airwave, Jose Amnesia a Wippenberg. Milan Lieskovsky zaslouženě získal ocenění "Nejlepší DJ" a "Nejlepší producent" ve Slovenských Trance Awards.

Nifra
je jedinou progressive trance DJkou na Slovensku, jednou z těch, na které mohou být na Slovensku pyšní. Hrála na většině velkých akcí po celém Slovensku, po boku velikánů jako jsou Tiësto, Above & Beyond, M.I.K.E., 4 Strings, Sebastian Brandt, Marcus Schossow nebo Thomas Sagstad. Její úspěšný příběh nekončí hraním za DJským pultem, ale pokračuje ve studiu, ze kterého promlouvá k celému světu pomocí vlastní produkce. Minulý rok vydala její první producentský počin s názvem "Ready" na velmi respektovaném labelu Armada, který je vlastněný Arminem van Buurenem. Následoval Nifrřin remix Masquarade pro Ashley Wallbridge a od této Slovenské dámy můžeme čekat ještě mnohem více. Světe sleduj - nový ženský objev vstoupil na mezinárodní scénu!

Supportem jim budou DJs Michael C a Carrione aka Diesel Phunk. Druhá bar stage bude pod nadvládou klidnějšího vlnění, které naservírují zkušení DJs Face a Johnyk.

Přivítají vás sexy Santiago hostesky s Welcome drinkem. Připravená je pro vás také barmanská show a soutěž o hodinky STORM London, rumy Ron Santiago de Cuba a další hodnotné dárky, speciální ceny na drinky Mojito a Cuba Libre.

www.santiagoclubnight.cz


Dodal: Kick da Night Entertainment
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SANTIAGO CLUB NIGHT

Pátek 1. 10. 2010
Vystupují:
Milan Lieskovsky, Nifra, Michael C, Carrione aka Diesel Phunk Bar stage: Face, Johnyk
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika