„PERFECT BALANCE“ - vánoční speciál!

„PERFECT BALANCE“ - vánoční speciál!

13. 12. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Klubová noc, která se pravidelně uskutečňuje v klubu Studio54 má přichystané opravdu vánoční speciální překvapení v podobě koncertu Sunteem a společného setu DJs Marcus Cooper&Bon Finix..
Jako hlavní host residenta Marcuse Coopera pozvání přijala formace SUNTEEM in LIVE Concert !Předvede se v plné síle ve speciálním živém vystoupení, které na půdě Studia54 ještě nikdy nebylo možno zažít! V nově přestavěném klubu budete moci zažít vystoupení, které na české scéně ještě kapela neukázala!Velmi speciální show ve stylu speed garage, tedy 4x4 – "4 to da Floor"! Husté basové linky, ostré a rychlé hi haty, mocné kicky, veselé melodie a strhující vystoupení MCs, DJ, vokalistky a hudebníků za mašinami. To bude Sunteem LIVE Concert! Aktuální posilou crew je MC Andre z formace Soundbrothers ze severočeského Mostu.

Sunteem si za tři roky své existence vydobyli respekt a své pevné místo na české UKG scéně. Formace vystřídala spoustu vokalistek, MCs i producentů. Sunteem mohli vidět čeští i slovenští fanoušci dobré hudby na spoustě koncertů v klubech, festivalech i na malé Semtex tour v červnu 2005. Jejich MC alx je nejvyhledávanější MC v těchto dnech na pražských UKG večírcích – pravidelně vystupuje v klubech Back Doors, L`Enfer Rouge, na houseboatu Bukanýr. Slyšet jste jej mohli i v klubu Radost FX po boku veleslavného mága MJ Cole.

V Praze vystoupili v plné sestavě dvakrát na jaře 2005, aby nejprve vrátili svěží vítr do plachet české 2stepové scéně na párty Sambucca v klubu Rubyz, kde rozhýbali plný klub a o měsíc později jste je mohli potkat na party Magnetic v klubu Abaton. Jejich vlastní hudbu jste mohli slyšet v pražském Rádiu 1 nebo zlínském Kiss Publikum.Za mimořádný úspěch považují členové Sunteem crew party UK Shakedown v klubu The Mud v Bognor Regis na jihu Anglie v říjnu 2005. DJ Béla En zahrál ve svém setu i dva tracky produkované Sukowachem a Sunrisem: Gimme More a garageový remix Best of Me od Soundbrothers. Tracky se líbily i samotným Wideboys a ED z Wideboys dokonce říkal, že je klidně reálná naděje,aby se v Anglii vydaly!Sunteem crew jsou mimo jiné i hudebně - producentské uskupení, úspěšní remixéři, majitelé nahrávacího studia a promotéři parties…

Dalším hodnotným hostem večera bude charismatický Dj Bon Finix a ten spolu s Marcusem Cooperem zahraje ve speciálně sestaveném Back 2 Back energickém setu!

Opět tu budou tradiční perfektně vyvážené SPECIALITY typické pro tuto party pro včasně příchozí :
Trička od Speed8!
Akční cena simulantu Speed8 2ks za 1ks!
100 návštěvníků obdrží live CD promomix z minulého dílu noci od Marcuse Coopera .
Akční cena vodky Finlandia – 50Kč!

Rozhodně kdo se chce opravdu hýbat v rytmech hodně tanečních a zažít atmosféru koncertu, ten by neměl chybět na tomto speciálním dílu Perfect Balance!

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika